Last news in Fakti

29 Декември, 2016 23:00 1 781 0

Разкриха оранжерия за марихуана в Сливен

  • марихуана

Оранжерия за марихуана разкриха митнически и полицейски служители при проверка на търговски обект в Сливен.

Митнически служители от отдел „Митническо разузнаване и разследване" към Митница Бургас извършват проверка по Закона за акцизите и данъчните складове на търговски обект в Сливен, при която са открити малко количество нелегални цигари - 15 кутии от марка "Senior service", с надпис Duty free.

При продължилия оглед на обекта и прилежащата територия, в дворното място зад магазина, митническите служители установяват жилищна постройка с необичайна отоплителна инсталация и специфичен мирис на марихуана. Потърсено е съдействие от органите на МВР - ОД на МВР Сливен.

Извършен е съвместен оглед на помещението, като е установено, че в него се отглеждат 25 саксии и се съхраняват около 3 кг. суха листна маса с вид и мирис на марихуана. Случаят е предаден на разследващ полицай и е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал.1 от НК под надзора Окръжна прокуратура Сливен. За извършените претърсване и изземване е съставен протокол, одобрен от Окръжен съд Сливен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА