Last news in Fakti

1 Януари, 2017 17:49 2 822 0

Полудял ревнивец застреля най-малко 12 души в Бразилия

  • бразилия-
  • стрелба-
  • убийство-
  • ревност

Сред кървавата стрелба мъжът се самоубил

Кървава латиноамериканска любовна драма разтърси новогодишната нощ в Бразилия. Въоръжен с автоматично оръжие мъж застреля най-малко 11 души и се самоуби, съобщава "Евронюз".

Сред жертвите са 8-годишният син на стрелеца и майката на детето, с която живеел на семейни начала.

Касапницата се е разиграла в град Кампинас. Според местни медии ранените са 15, някои от които са в критично състояние в болница и лекарите се борят за живота им.

Според разследващите причината за кървавия атентат е от личен характер. Мъжът побеснял, когато жената, с която живеел, му казала, че иска да се разделят. Нервите му не издържали, взел оръжието си и започнал да стреля напосоки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА