Last news in Fakti

3 Януари, 2017 18:18 1 082 2

Дянков: Ще съдействам на институциите по всички интересуващи ги въпроси

  • симеон дянков-
  • трайчо трайков

Разпространената днес чрез медиите информация за необходимостта да обясня факти по сделки от времето, когато бях член на правителството, изисква коректен отговор. Всички мои действия като вицепремиер и министър на финансите бяха стриктно съобразени с принципа точно изпълнение на действащите закони и защита на държавния интерес.

Ще съдействам на компетентните институции по всички интересуващи ги въпроси. Така отговори във фейсбук бившият вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков на въпрос на "24 часа" по повод съобщение на прокуратурата, че го издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 семи проф

    2 1 Отговор
    По кои закони прибарахте парите на здравната каса 1,5млрд заедно с Тиквата и Цветанов......които са ЧАСТНИ ВНОСКИ....Как ги приватизира и кчде отидоха ...Според проф. Константинов отишли за здравеопаване...според Тиквата за пенсии а според ПОСТНАТА ПИЦА????? къде са парите .....НЕ ДА НИ БАЛАМОСВАТ С ТРАЙКОВ ЗА НЯКАКВИ СИ 20млн
  • 2 Гошо

    0 1 Отговор
    А онова диво крадливо прасе от банкя кога ше го прибират