Last news in Fakti

15 Януари, 2017 22:00 14 425 11

Полицай без книжка зад волана

  • полицай-
  • шофьорска книжка

По случая е образувано досъдебно производство

На 14 януари дежурен патрул на Областната дирекция на МВР-Монтана засякъл 40-годишен водач с инициали Л.Р. от село Долна Вереница. Мъжът зад кормилото бил с униформа на Пътна полиция с пагони на сержант.

Проверяващите установили, че водачът има нарушения по Закона за движение по пътищата и управлява автомобила без книжка. По думите му той не бил сержант, а от Съюза на българските командоси, но по-късно отрекъл да е служил при тях. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 досъдебно производство

    10 7 Отговор
    Значи е от НСБОП!
  • 2 Кобрата

    17 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Мъжът зад кормилото бил с униформа на Пътна полиция с пагони на сержант...
    -------------------------------------------------------
    Какво кормило бе? Да не е велосипед, това, та да има кормило?
    Не трябва ли да е волан? Защото разликата между кормило и волан е голяма...моля оправете си статията, защото се излагате като кифладжии...

    Коментиран от #4

  • 3 Нафарфорий

    26 3 Отговор
    Тоя си е признал, че е никакъв! А това, че почти 100% от действащите полицаи управляват МПС- тата си без винетка и ГО кой ще отчете?
  • 4 Петър Кимонов

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Значи като казват "Пое държавното кормило" иде реч за тротинетка ;) Верно, прав си...
  • 5 Димитров

    5 0 Отговор
    Зд във бг може да се случи всичко но до сега не бях чувал полицаи без книшка😂😂😂
  • 6 гост

    5 1 Отговор
    странна история, обикновено катаджиите като видят полицай зад волана изобщо даже не го и проверяват........как ли се е стигнало до този парадокс
  • 7 1234

    8 0 Отговор
    Не се учудвайте господа ние живеем в правова и демократична държава , какво толкова! Вижте какви са ни управниците , какви са им подчинените и си направете равносметка. Във века на електрониката се назначава полицай в пътна полиция без книжка , а дали има диплома един бог знае! Не вярвам това да е единствен случай. Интересно как колегите му са го проверили ,явно нещо е сгазил лука ,или е вземал подкуп без да го подели с колегите и сега си плаща. Те иначе полицаите кой ги търси , карат без книжки, без винетки, без гражданска , без прегледи нали са хора на властта , пък и те са хората които контролират останалите участници в движението по улиците и пътищата! Интересно на такъв полицай при проверка ,ако му дам личната карта вместо шофьорската книжка , как ще реагира? Вероятно с въпроса ,,ся кош праим,,!
  • 8 Бай село

    5 0 Отговор
    Аз си мислех , че полицаите от вицовете са останали в миналото, но явно съм се излъгал! Ми то човек като се замисли малко , техните бивши началници са им началници и сега , как полицаите да са в миналото, няма логика нали ? Нямал книжка , че някой да му е дал или да му е казал , че трябва да има той е назначен да взема , а не да дава книжки! Да не би шефката им да има документ за полицай? Тоя явно е назначен , като мой човек то за тях няма правила!
  • 9 ррр

    5 1 Отговор
    В Монтана ВСИЧКИ са корумпирани умрели от глад. Това не са полицай а Б....ЦИ.
  • 10 Еся

    1 0 Отговор
    Нищи не учдва всички за такива дори няма да бъде наказан видели те до сега полицаи да бъде наказан
  • 11 Наско

    1 0 Отговор
    За шофьорски изпит се полагат няколко курмилни часа!!!