16 Януари, 2017 11:12 1 369 1

В Бургас задържаха ало измамници

  • белезници-
  • престъпление-
  • бургас-
  • ало измамници

Жертвата им предала около 32000 лева

В Бургас задържаха ало измамници - 1

Трима души бяха арестувани, след като полицията в Бургас и Стара Загора разкри дръзка телефонна измама, придружена със заплахи, съобщиха от пресцентъра на полицията в Бургас.

На 12 януари банков служител в Бургас подал сигнал в полицията, че възрастна жена иска да изтегли голяма сума пари. Станало ясно, че 71-годишната бургазлийка е жертва на телефонна измама. Първоначално била заблудена по схемата „пострадал роднина”, а след това – многократно заплашвана по телефона. В периода 15 декември – 12 януари тя предала на непознат общо 32 000 лв.

Полицията се намесила и при получаване на поредния плик пари в близост до дома на жертвата бил задържан 30-годишен криминално проявен мъж от Свищов. По-късно в района на Гурково били арестувани още двама криминално проявени, на 49 г. от Свищов и на 23 г. от Бургас. За тях също има данни, че са съпричастни към престъплението.

Към момента на първия мъж е повдигнато обвинение. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 канара

    0 0 Отговор
    и сега остава да ги пуснат пак мошениците