26 Януари, 2017 14:57 2 462 2

Мъж изтезавал 9-годишно дете

  • мъж-
  • изтезава-
  • дете-
  • генерал тошево

Районната прокуратура в Генерал Тошево го привлече като обвиняем

Мъж изтезавал 9-годишно дете - 1

Районната прокуратура в Генерал Тошево привлече като обвиняем 61-годишния Костадин Д. от село Кардам. Срещу него прокуратурата е повдигнала три обвинения, извършени спрямо 9-годишно дете. Пострадалото момченце е дете на бездомна майка с две деца, която живеела на семейни начала в дома на насилника.

На 23 януари 2017 г. обвиняемият нанесъл побой с ритници и юмруци на 9-годишния А. В. Вследствие на побоя детето получило контузии, отоци и кръвонасядания по главата, сътресение на мозъка, разкъсно-контузни рани на лигавицата на горната устна и на дланите, както и други увреждания, които обусловили временно разстройство на здравето, неопасно за живота на момченцето. Според наблюдаващия досъдебното производство районен прокурор, престъплението е извършено по начин, особено мъчителен за пострадалото момче и с особена жестокост.

По време на побоя 61-годишният Костадин се заканил с убийство на 9-годишното дете и го изтезавал, като му нанесъл множество удари с ръце и крака по главата и тялото – престъпление. Така той причинил на момчето силни физически болки и психическо страдание.

61-годишният безработен Костадин е задържан с постановление на Районната прокуратура в Генерал Тошево за срок до 72 часа. Внесено е искане в Районния съд в града за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо него. Съдебното заседание е насрочено за утре, 27 януари 2017 г., от 10 часа. Обвиняемият е вдовец, а приложената по делото характеристика показва, че насилие е упражнявал и спрямо покойната си съпруга.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.

Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.
-------------------------------------------------------------------------------------------------


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михаил

    9 0 Отговор
    Айде сега да видим нашата прокуратура каква присъда ще му отреди на тоя изрод, ако изобщо го признаят за виновен!!!
  • 2 WWW

    1 1 Отговор
    Той урод, ама може ли да се използва термин като "изтезава" ?! Това си е чист и прост побой.