Last news in Fakti

29 Януари, 2017 21:39 2 863 4

Шестима младежи са открити мъртви във  Вюрцбург

  • германия-
  • младежи-
  • вюрцбург

Труповете на шестима младежи са били намерени в къща, близо до южния германски град Вюрцбург, съобщават местни медии.

Разплитането на трагедията започнало, след като собственикът на къщата в Арнщайн, отишъл да провери какво става, след като не могъл да се свърже със своите син и дъщеря. Те правели парти за свои приятели в къщата.

Починалите деца са били на възраст между 18 и 19 години. Те са си организирали парти в къщата. Полицията във Вюрцбург обяви, че обстоятелствата около намерените мъртви младежи все още не са ясни, но няма доказателства за тежко престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    4 5 Отговор
    Интересна е терминологията "няма доказателства за тежко престъпление!"... ??? Ако смъртта на 6 човека, които са се забавлявали не е престъпление, тогава сигурно е любовна идилия мечта? Да не са си устройвали масово погребение, чувайки, че ще им вдигат прага на пенсиониране и че ще им докара фрау мерчел още 3 милиона афганистанци и и африканци? Или пък са пили от ракиджоците на цар Киро? тук що народ изпука от тия ментета? каквато и да е причината, това си е тежко престъпление... А е възможно и да са получили квитанция че дължат пари на телефоненоператор, с който никога не са сключвали договор и не са ползували услугите му? Аз щото получих известие, че дължа на такъв 633 лева, а не съм сключвал договор и не съм ползувал услугите му. даже и ми дал данните на кредитносъбираща фирма? Аз буквално хванах итфаркт. Сега съм решил да напусна работа, да изпия 2 литра сярна киселина и да се превърна в полтергайст. А после де що барна шеф на такъв оператор и за кьосе няма да стане ни за евнух... само дето още не съм намерил двата литра. Но с предизвестието имам още мес намеря.
  • 2 ИСТИНАТА

    9 5 Отговор
    В Германия, държавата с демокрацията и свободата е забранено да се пишат провокационни истини. Първо трабва да се намери оправдание - Руска диверсия,хакерска атака,самоубийство,земетресение,наводнение и т.н. и ако МЕРКХАЙЛ разреши,след седмица може нещо и да се напише. ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА ПО ЕВРОГЕЙСКИ!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 анализ

    3 0 Отговор
    ще излезе че са пили метилов спирт