15 Февруари, 2017 19:30 1 626 1

Спипаха крадлата на дарения

  • крадла-
  • дарения-
  • добрич

Спипаха крадлата на дарения в Добрич. На 14 февруари в Първо РУ МВР Добрич се е оплакал инициатор на благотворителна кампания за събиране на средства за скъпоструващо лечение на дете от град Добрич.

По негови данни една от кутиите за събиране на дарения, поставена в търговски обект на ул. „Орфей” в град Добрич е била открадната.

Изпратени са полицейски екипи, които след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия установяват извършителя на деянието.

На 15 февруари с полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана 35-годишната К.Г. от град Добрич.

В хода на работа е установено, че жената е съпричастна към извършени кражби на други четири кутии от търговски обекти на територията на град Добрич.

Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура Добрич.

Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаната продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джими

    6 1 Отговор
    хм..интересно дали има отделен раздел в НК за подобно деяние. Ако няма, ще мине като дребна кражба и може да мине с условна присъда или нещо дребно в панделата. Предвид социалната тежест обаче, това заслужава да му отрежеш и двете ръце и да го оставиш на милостта на хората...ще бъде истинска ирония