20 Февруари, 2017 14:06 2 777 1

Откриха хероин за над 300 000 лв. в бельото на две жени и момиче

  • хероин-
  • наркотик-
  • капитан андреево
Откриха хероин за над 300 000 лв. в бельото на две жени и момиче - 1
Снимка: Агенция Митници

Над 3 кг хероин, облепени по тялото на непълнолетно момиче и в бельото на две жени, откриха митническите служители на ГКПП Капитан Андреево. Нарушителите са български граждани, които пътували в лек автомобил с българска регистрация, влизащ в страната от Турция.

Пред митническите служители на българския митнически пункт шофьорът и трите пътнички обявили, че не пренасят стоки или валута за деклариране. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка. При извършения личен преглед у трите пътнички митническите инспектори откриват общо осем пакета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Един от пакетите е открит, залепен в областта на кръста на непълнолетното момиче, а другите седем пакета са намерени в сутиените и долното бельо на другите две жени.

Извършеният на място полеви наркотест показва, че съдържащото се в пакетите прахообразно вещество е хероин. Общото количество на иззетия наркотик е 3.394 кг на стойност 305 460 лева по цени за нуждите на съдебната система.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница Бургас, под надзора на Окръжна прокуратура Хасково. По искане на Окръжна прокуратура Хасково Хасковският окръжен съд постанови постоянна мярка „задържане под стража" на двете жени, а на непълнолетното момиче е наложена мярка „надзор от служител на Детска педагогическа стая".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 me be re

    3 0 Отговор
    Това синьото на снимката, да не е логото на производителя :)