7 Март, 2017 12:26 4 786 2

Намерена е убита млада жена

  • разследват-
  • убийство-
  • млада жена

Самоличността й не е установена, извършват се разследвания

Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за умишленото умъртвяване на млада жена с неустановена до момента самоличност.

На 6 март 2017 г. около 12,15 часа жп служител забелязва тялото на млада жена, захвърлено в дере в района на жп прелез в местността Келявица в землището на село Руйно. Той подава сигнал в полицията. При първоначалния оглед на мястото, където е намерено мъртвото тяло, е установено, че има следи от насилствена смърт по тялото. Момичето, което е на видима възраст 20 – 25 години, било облечено в кожено яке и дънки, без обувки. В дрехите й не са открити документи за самоличност.

В момента се назначават съдебномедицински експертизи за установяване на самоличността на пострадалата, както и на извършителя. Проверяват се и издирваните лица в района.

Процесуално-следствените действия продължават под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура в Силистра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    7 1 Отговор
    Нашата полиция ни пази, ама друг път.
  • 2 Марлоу

    1 0 Отговор
    ..ченгетата нямат ли канарче и хрема немогат да хванат