Last news in Fakti

7 Март, 2017 17:02 1 865 1

Спецоперация на ДАНС и МВР в София

  • трафик-
  • мигранти-
  • спецоперация

Служители на ДАНС и МВР, прокурори от Специализирана прокуратура и следователи от отдел „Следствен“ на Специализирана прокуратура извършват операция по неутрализиране на организирана престъпна група за трафик на чужди граждани през територията на България, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Действията по досъдебното производство на Специализирана прокуратура срещу участниците в групата са съсредоточени в района на София.

Информация за резултатите от специализираната операция и предстоящите действия на Специализирана прокуратура ще бъдат представени на обществеността на 8 март 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    6 0 Отговор
    Какъв трафик бе ,оградата още ли не е готова.Цяла Европа вече е оградена,нашите още не са довършили оградата,а парите са похарчени.Какво е това,защо още може да се преминава БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО през границата ни?