Last news in Fakti

7 Март, 2017 22:16 1 124 1

Двама ранени при нападение с нож в Лондон

  • лондон-
  • нападение-
  • ранени-
  • гара виктория

Атаката е станала пред гара Виктория. Районът е отцепен

Двама ранени при нападение с нож в Лондон - 1
Снимка: Туитър

Нападение с хладно оръжие пред гара Виктория в Лондон, вдигна на крак полицията.

Служители на реда са се втурнали незабавно към мястото на инцидента, след като получили сигнал за нападението, малко преди вечерния час пик, съобщава британският в. "Експрес".

Когато пристигнали на гарата с екип на спешна помощ, полицаите открили двама мъже с прободни рани.

Свидетел разказват, че двете нападения са станали на известно разстояние едно от друго, което е накарало властите да отцепят голям периметър около гарата и да започнат операция по преследването на извършителя.

Говорител на Скотланд Ярд заяви: "Полицията получи сигнала около 16:20 часа местно време във вторник. Когато пристигат на мястото на инцидента, полицейският екип и екипът на спешна помощ, се натъкват на двама мъже с прободни наранявания. Те са били отведени в централната болница в Лондон. Очакваме актуална информация за състоянието им."

"Все още никой не е арестуван и разследването продължава", допълни говорителят.

Улица Уилтън Роуд, както и една от близките алеи са отцепени от кръстовището с гара Виктория, една от най-големите железопътни гари в британската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борката да си оди в Лондонистан !

    0 3 Отговор
    А не да ходи и да се блещи в Москва!