11 Март, 2017 09:17 2 301 2

Задържаха банда крадци при акция на АМ „Тракия“

  • крадци-
  • полиция-
  • тракия-
  • магистрала
Задържаха банда крадци при акция на АМ „Тракия“ - 1

Задържаха банда крадци при акция на АМ „Тракия“, съобщиха от полицията.

Това е станало при акция на Главна дирекция „Национална полиция“. Тя е проведена в ранните часове на събота. Операцията е била на АМ „Тракикя“, близо до тунела „Траянови врата“.

Полицията е задържала престъпна група, която се занимава с кражби от магазини и други търговски обекти. Заради операцията за около 10 минути е било спряно движението в тунела в посока София, а след това трафикът е бил възстановен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамелиона

    6 2 Отговор
    А тъй де, малко и полицията да върши нещо полезно иначе ставаме дивия изток. Законът на джунглата започна да действа заради липса на друг
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    липсва информация с колко висящи дела и колко пъти осъждани са вече заловените