Last news in Fakti

16 Март, 2017 07:20 6 714 9

Таксиджии тръшнаха мъж на земята, извадиха пистолет

  • таксиджии-
  • пистолет

На сцена като от екшън филм е попаднал очевидец тази нощ, докато преминавал по ул. "Тодор Каблешков" № 208 в столицата. Той видял как между казиното и заложната къща на посоченото място изведнъж се изсипали множество таксиджии, които тръшнали на земята мъж по неизвестни засега причини и един от нападателите даже извадил пистолет.

След известно време страстите леко утихнали, макар, че нападнатият мъж да продължавал да лежи на земята. Някои от таксиджиите, включително и държащият в ръката си пистолет застанали близо до заложната къща като може би изчаквали появата на полиция за разрешаване на спора, възникнал по неизвестни засега причини.

Потресеният очевидец разказа пред БЛИЦ за инцидента като освен това изпратил и снимки, които е успял да направи с личния си телефон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    23 6 Отговор
    Тия стинките много почнаха да си позвуляват вече?!?!?!
  • 2 Смрад

    26 1 Отговор
    постоянно боричкащи се в класацията по ОТВРАТИТЕЛНОСТ: некъпан бакшиш, шкембе-милЮционер, непоръбен Барек, хремав Сидер, тримата Шишковци, "VIP"- отпадъци, сбъркано духовенство...
    Регрес!
  • 3 ред

    10 0 Отговор
    Няма бензин за патрулките и са нарядко.
  • 4 който не става за нищо друго става бакши

    14 6 Отговор
    Сигурно не е платил за возенето на някой от бакшишите и оня е звъннал на "колегите". Ще стане ясно точно какво е станало, но ми се струва че бакшишите са преиграли.
  • 5 бакшиш

    7 17 Отговор
    Ако трябва и автомати ще извадим, за да изхвърлим вмирисаната стока,а вие обиждате и себе си, защото без нас неможете.Завиждате защото сме единни, по бързи от полиция и бърза помощ, ако трябва и правителството можем да изхвърлим.А вие какво можете, само да лаете, лаете, лаете. Жалко че както при вас, така и при нас си има мърша.

    Коментиран от #8

  • 6 ало стинките

    1 0 Отговор
    Вие ги чакате, всякаш сте в Кауфланд
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "бакшиш":

    Ако думите ти бяха верни, то предполагам животът ни би бил мнооого по-добър.

    Понеже той не е, то или нещо ви е объркана ценностната система, манталитета и умственият багаж като представителна извадка на бакшишите (щото търпите малоумни правителства и много други глупости), или просто нищо не зависи от вас. :)

    Не си придай по-голяма важност и значимост, отколкото имаш.
  • 9 БАЙ ГАН4О

    8 1 Отговор
    Да се молят да не попаднат на правилния човек,че тогава ще чакат за поп