16 Март, 2017 19:36, обновена 16 Март, 2017 19:41 1 442 2

Изчезна фалшивата диплома на мнимия кардиолог

  • диплома-
  • фалшива-
  • кардиолог-
  • иван вуцов

Делото срещу Иван Вуцов за пореден път бе отложено

Изчезна фалшивата диплома на мнимия кардиолог - 1
Снимка: Shutterstock

Фалшивата диплома на мнимия доктор по кардиология Иван Вуцов е изчезнала от папката на делото в Софийския районен съд, информира БНР.

Заседанието по делото в Районния съд в Стара Загора бе насрочено за днес (16 март), но документът, който се оспорва е изчезнал. Днешното дело беше отложено за 4 май.

Мнимият кардиолог получи 2-годишна условна присъда с четиригодишен изпитателен срок. Присъдата бе обжалвана пред Софийския градски съд (СГС) от защитата на Иван Вуцов. Адвокатът на Вуцов се надява, че без оръжието на престъплението, каквото е фалшивата диплома, присъдата ще падне.

Протоколи от двата изпита, които Вуцов не е издържал и затова не е получил дипломата за кардиолог, обаче се пазят в Медицинска академия в София. Предполага се също, че преди да бъде открадната дипломата, тя е минала през експертиза, която да докаже, че е фалшива.

Междувременно Иван Вуцов продължава да работи в бургаската болница "Бургасмед“ като кардиолог.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    4 0 Отговор
    "Протоколи от двата изпита, които Вуцов не е издържал и затова не е получил дипломата за кардиолог, обаче се пазят в Медицинска академия в София".
    Я проверете хубаво, май ги няма и тях...
  • 2 Ения

    2 4 Отговор
    Остана един от малкото кадърни лекари в страната и те ще го унищожат.