22 Март, 2017 10:52 2 365 2

Пловдивчанка се барикадира в дома си, брани с нож запаси от марихуана

  • пловдивчанка-
  • нож-
  • марихуана

Полицаи откриха мини наркодепо в дома на психоболна пловдивчанка. Преди това 31-годишната жена се барикадирала в дома си до Младежкия хълм и заплашила полицаите, пристигнали на адреса, с нож, пише Трафикнюз.бг.

Служители от Второ районно били извикани на адрес, тъй като жената нападнала своя съседка. Възрастната жена направила забележка на младата си съседка, която вдигала шум. Тя се ядосала и й забила юмрук в лицето. Тогава пострадалата се обадила на 112.

Полицаите пристигнали и след като обезвредили агресивната домакиня, влезли в апартамента й. Там се натъкнали на наркотици и приспособления за разпределянето им на дози. Униформените намерили везни, глиндери, буркани с тайници и др.

Общото количество открита марихуана в жилището е над 11 грама. Докато полицаите обискирали апартамента, там пристигнал и 23 -годишен младеж, с когото жената живеела. Той също носел в себе си кутийки с "трева" и е задържан. Жената е изпратена за лечение в психодиспансера.

Двойката се нанесла преди няколко месеца в блока, съседите не ги познават. "Бяха доста шумни и невъзпитани" коментираха те.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МВР

    14 0 Отговор
    Е много сериозна акция на полицията - открили 11 грама "трева", скрита в тайници (?).
  • 2 иван

    2 1 Отговор
    и ченгетата запалили лулата на мира ама им дошло късо.вече не можете да излъжите хората с тъпите акций и посни новини