22 Март, 2017 13:23 1 021 0

Спипаха контрабандни златни накити на "Капитан Андреево"

  • капитан андреево-
  • накити-
  • злато-
  • контрабанда

Близо 1 килограм украшения са били открити в румънски автомобили

Спипаха контрабандни златни накити на "Капитан Андреево" - 1

Контрабандни златни накити, сред които и корона от благородния метал, са задържани при два случая на ГКПП "Капитан Андреево", информират от агенция "Митници".

Общо 854,31 грама бижута на стойност 51 615 лева са били укрити в румънски леки автомобили, които са пътували от Турция за северната ни съседка. При селектиране на първия за щателна митническа проверка шофьорът и пътуващото с него семейство с непълнолетен син са заявили, че нямат валута и ценности за деклариране.

Инспекторите обаче откриват торбичка от плат по тялото на жената с 341,7 грама ювелирни артикули, сред които и корона. В джобовете на дрехите на мъжа пък са намерени 88,60 грама злато. Други 424,01 грама накити са били укрити у румънски гражданин във втори автомобил.

И в двата случая ценностите са иззети с протоколи, а на тримата нарушители са съставени актове по Валутния закон, като са им иззети и общо 1 540 евро за обезпечаване на бъдещи вземания.

Спипаха контрабандни златни накити на "Капитан Андреево"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА