Last news in Fakti

8 Юни, 2017 09:37 2 998 8

Пуснаха хулиганите от Слънчев бряг по живо, по здраво

  • хулигани-
  • пияни-
  • слънчев бряг-
  • мания-
  • преображенци-
  • снягово

Бабаитите Халил Ч. и Хюсеин М. вилняха пияни из курорта

Пуснаха хулиганите от Слънчев бряг по живо, по здраво - 1

17-годишният Халил Ч. и 20-годишният Хюсеин М. са хулиганите, нападнали и ограбили туристи и пребили охранител на дискотека „Мания” в Слънчев бряг. Двамата бабаити се напили, тръгнали да обикалят из главната улица на Слънчев бряг и се заяждали с всеки един срещнат турист, припомня "Флагман". Обиколката им изведнъж стигнал до дискотека „Мания”.

Халил и Хюсеин нахлули в заведението, започнали да обръщат маси и да трошат бутилки с алкохол. За щастие, по това време - около 5:30 ч. сутринта в дискотеката нямало много останали клиенти. В "Мания" останал на пост само един охранител, който веднага се втурнал да укротява подивелите младежи.

"Ще те смачкаме! Ще те разцепим!", крещели обезумелите хулигани от руенските села Преображенци и Снягово. Те започнали безцеремонно да налагат гарда, съборили го на земята и продължили да го ритат и псуват. Успели да се измъкнат от дискотеката, преди охранителят да повика колегите си на помощ.

Халил и Хюсеин бяха закопчани от полицаите в Слънчев бряг малко след като избягали от "Мания". Двамата обаче прекараха само 24 часа в ареста и вече са на свобода. Срещу тях е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 0 Отговор
    И после пак куките са виновни?!
    За това вина има единствено еврогейския съюз, налагащ ни абсурдни анархистични правила, а нашите предатели в парламента с охота ги приемат, гласувайки безпринципни закони!
    Кой от гласувалите депутати за приемане на НПК в сегашния му вид, ще излезе пред хората да обясни защо се позволява след подобни деяния, на извършителите да не им се взема мярка за неотклонение докато започне процеса? Кой от депутатите ще ни обясни мотивите защо в българските съдилища съдебните заседатели се избират на квотен партиен принцип от общинските съвети, а не на лотариен принцип, както е по света?
  • 2 ГАД ОТ СЛЪНЧАКА

    14 0 Отговор
    ЕЛАТЕ МИ....ЕЛАТЕ МИ.........НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ.....ЩОМ ПОЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ..А МОЖЕ БИ И НЕ ИСКА ДА СЕ СПРАВИ,НИЕ ПОЕМАМЕ ОТ ТУК НАТАТЪК......СЪБРАЛ СЪМ ЧЕТАТА И ВИДИМ ЛИ ТАКИВА ЛА*****А ДА ВИЛНЕЯТ В КУРОРТА ЩЕ ИМА ЗДРАВ КЬОТЕК......ИДВАТ РАЗНИ БОКЛУЦИ НА МОРЕТО И ТРОВЯТ ЖИВОТА НА ХОРАТА ,ДОШЛИ ДА СИ ПОЧИНАТ....
    ПОСЛЕ...БЪЛГАРСКИТЕ КУРОРТИ БИЛИ КОФТИ..?
  • 3 jambazina

    13 0 Отговор
    Нарушителите имат безкрайни права, а всеки който им се противопостави го грози присъда! Да не говорим и че и имената им не се казват.
  • 4 Роман дизел

    5 0 Отговор
    Хубава работа ама малко нашенска
  • 5 Пенчо

    13 0 Отговор
    Сега м*****ите ще се приберат на село като истински герои. И с години ше се носи легендата за халил и хюсеин безстрашните.
    Просто са имали късмет че не са попаднали на охранител дето си разбира от работата.
  • 6 gosta

    10 0 Отговор
    Na sapun
  • 7 Искам правда

    1 0 Отговор
    Уфф знаех си че няма да им направят нищо
  • 8 Tenev

    1 0 Отговор
    Тея щом обичат да бият хората .....значи требе да ги поступаме и тех....