Last news in Fakti

8 Юни, 2017 11:06 1 653 1

Наглеци ограбиха жена на спирка в село

  • жена-
  • спирка-
  • сушево-
  • завет-
  • грабеж

Двамата младежи са задържани по-късно от полицията

Наглеци ограбиха жена на спирка в село - 1
Снимка: Архив

66-годишна жена е била ограбена на автобусна спирка в село Сушево, община Завет, съобщиха от полицията в Разград.

Около 16.20 часа на 7 юни автомобил с двама младежи спрял до потърпевшата, единият от возещите се в колата слязъл, блъснал Ф. Р. и отмъкнал чантата ѝ. В багажа имало 400 лева, хранителни продукти, лични и медицински документи.

В резултат от предприетите бързи оперативно-издирвателни действия са хванати извършителите на грабежа. В 20.30 часа в РУ-Кубрат са задържани 17-годишният Р. Р. от село Савин и 25-годишният М. С. от Кубрат, с чийто автомобил се придвижвали. Двамата не са криминално проявени. Продължава работата по досъдебното производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    2 0 Отговор
    Е, вече са криминално проявени!