Last news in Fakti

8 Юни, 2017 12:13, обновена 8 Юни, 2017 13:39 6 127 13

Откараха в съда шведа, изритал камериерка

  • швед-
  • съд-
  • несебър-
  • слънчев бряг-
  • камериерка

Деянието на Георг Ралф Струмберг отприщи множество гневни реакции

Откараха в съда шведа, изритал камериерка - 1
Снимка: Грамофона

Под засилена полицейска охрана бе закаран в съда в Несебър шведът Георг Ралф Струмберг, който изрита в главата камериерка в Слънчев бряг, предаде "Грамофона".

Той беше посрещнат от бургазлия с плакат „Мястото ти е в затвора!”. 53-годишният чужденец заяви, че е бил много пиян и не помнел нищо...

Липса на преводач от английски обаче забави процедурата в залата. Първоначално осигурената от съда преводачка се оказа, че ползва руски език, а други две се отказаха.

В 14.00 часа изтича 48-часовата му мярка за задържане и има реална възможност да бъде освободен.

В събота шведският турист брутално ритна в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг, докато жената чистила пода в коридора.

Той бе арестуван за 24 часа, след което пуснат на свобода. Връщането му в ареста отново идва, след като станаха известни шокиращи кадри на бруталната агресия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    18 13 Отговор
    3 години затвор!!!
  • 2 ХАСАН

    20 11 Отговор
    Абе и 1 година да му дадър ама в централния софийски! Ще излезе "променена" с главна А накрая!
  • 3 Зорлем

    26 10 Отговор
    Абе, кажете ми, моля ви, че вече има опашка от адвокати пред вратата на камериерката да го съдят този с граждански иск?

    При наличието на такъв видеозапис на случката, такова дело може да се спечели от всеки стажант-адвокат на 1 месец служба.
  • 4 прост човечец

    23 7 Отговор
    Ще го пуснат и дори ще го екстрадират безплатно до границата, че да не го линчуват нещастника. С пари всичко се купува в тая държава. Ей го на- вече са го подучили какво д аговори- казал е, че бил пиян и нищо не помнел... Ами да помни, сега ако сме държава на място да влезе в затвора, тогава ще го помни цял живот. Ама се обзалагам, че ще плати една камара пари и ще сключи сделка с прокуратурата и до там ще е.
  • 5 оракул

    21 11 Отговор
    Ако ги питаш всички тези пишман европейци като тоя, те идват в България само за да живеят разюздано и да си правят кефа в беззаконова държава. Сега ако им покажем, че не е така, те ще спрат да идват. Затова нашите продажни съдебни заседатели ще употребят лобистките интереси на хотелиери и ресторантьори и ще го пуснат тоя за огромна сума пари да си ходи у тях.
  • 6 гост 2

    16 5 Отговор
    Камериерката да не приема никакви пари от шведа! Да се образува досъдебно, после да се заведе и граждански иск и да се иска такъв размер на обезщетение за камериерката, който да включва и разходите по болничното й лечение и евентуалната оперативна намеса- ако се налага такава.
  • 7 Името ми е Гост

    15 8 Отговор
    Само за един час да ме оставят насаме в една стаичка с тоя свински швед...
    И аз бях пиян и не помня как съм го пребил с ръката му ...
  • 8 гост 2

    17 9 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: 53-годишният чужденец заяви, че е бил много пиян и не помнел нищо...“ Според българското наказателно право, това е утежняващо, а не смекчаващо обстоятелство при индивидуализация на наказанието:) Като се е напил, защо веднага не си е легнал , а рита камериерка в лицето? Не се е напил, а е употребил наркотични вещества + определено количество алкохол. А сега да каже и от къде си е набавил наркотиците! Току виж, се разкрила нова престъпна схема за разпространение на наркотици по Черноморието..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Bulgaricus

    11 11 Отговор
    Много коментатори - много нещо. Ако знаете българи какво причиняват всеки ден по стотици пъти на други българи... Тръгнали да говорят вече за Швеция по принцип...
    Касае се за лека телесна повреда. За нея няма затвор и обикновено няма и производство изобщо. Полицията прави една дописка и толкоз.
    Но понеже сега се вдигна шум и вече голямата работа.
    Всеки ден отказват да започнат производство, ако няма счупена важна кост или трайна увреда.
  • 11 НЕСЕБЪРЛИЯ

    6 3 Отговор
    Да отиде в хотела на МИТЮ ОЧИТЕ и Да видим ЩЕ РИТАЛИ .

    Коментиран от #12

  • 12 Албенчо

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "НЕСЕБЪРЛИЯ":

    Ааааа там тия работи няма да ги прай щото много маган ще има. До де не се изтърве и отпред и отзад няма спиране.
  • 13 един

    3 0 Отговор
    Досега не ми беше известно, че в Швеция се въдят крокодили. Крокодилът, докато поглъща жертвата си, от очите му текат сълзи. Този пък швед, след като ритна жената в главата, при което тя изгуби съзнание, сега "просълзен" се оправдавал, че бил пиян. На записа ясно се вижда, че не е пиян , а дори и да е, не чак толкова, че да не съзнава какво прави. След като горката жена се сви до стола, той гузно се отдалечи. Нетрезвото състояние в никакъв случай не е оправдание. Да си ходи незабавно, след като изтърпи наказанието си. Този случай нарани чувството за достойнство на много хора в България и ясно показа позицията на Рагин и неговата партия! "Лявата опозиция", която непрекъснато реве, квичи и търси скандали за щяло и нещяло, сега мълчи, не се разграничава от идиотското говорене на Рагин. А той пък говори за някакви компромати. Ти сам си направи компромат с идиотското си говорене, Рагин!