13 Юни, 2017 20:48 10 573 3

Издирват изчезнал преди 20 дни младеж, претърсват водоемите в Ботевградско

  • издирван-
  • деян вутов
Издирват изчезнал преди 20 дни младеж, претърсват водоемите в Ботевградско - 1

Днес на територията на община Ботевград бяха предприети активни издирвателни действия по случая с изчезването на 22-годишния Деян Вутов от Ботевград.

Акцията се извършва от полицаи на ОДМВР-София област и РУ на МВР-Ботевград, съвместно с водолази. Претърсени са районите на язовир Бебреш и други водоеми, като издирвателните действия продължават и към момента, съобщи говорителят на ОДМВР Мариола Маркова, цитирана от balkanec.bg.

Досега изчезналият мъж, който е обявен за общодържавно издирване, не е открит. Неговото търсене продължава и през следващите дни.

Младият мъж е в неизвестност от 21 май.

В неделния ден той паркирал автомобила си на паркинга зад читалището в Ботевград. Последният му разговор по телефона бил в 20:57 часа с неговата приятелка, на която казал, че отива при майка му. Бил облечен със сива блуза.

Колата му е намерена отключена, а вътре били открити мобилният му телефон и ключовете за автомобила.

Прегледани са записите от видеокамерите, които имат обсег в района. За последно е уловен от охранителната камера на кафе „Спасена” около 21:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умерен главорез

    5 6 Отговор
    Самоубийство нали ?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БАЙ ГАН4О

    2 0 Отговор
    Сетили се да го търсят,днес е 14 юни