14 Юни, 2017 17:08 1 992 0

Задържаха 21-годишна българка, обявена за международно издирване

  • задържаха-
  • красимира костова-
  • издирване
Задържаха 21-годишна българка, обявена за международно издирване - 1

Арестуваха българка, обявена за международно издирване с европейска заповед, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

Задържането на 21-годишната Красимира Мирославова Костова е осъществено благодарение перфектната организация и бързите полицейски действия на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействие на служителите от Районно управление – Несебър.

Красимира Костова пребивавала в апартамент, разположен в близост до търговски обект, държан от родителите й, на главната алея до х-л „Кубан” в Слънчев бряг. Проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия в резултат на които е констатирано, че семейството на Костова притежава жилище в курортния комплекс, което обаче отдава под наем и не ползва в лично качество.

Установено е, че родителите на бургазлийката стопанисват няколко търговски обекта в Слънчев бряг, като в близост до единия от тях се намира и обитаваното от тях жилище. Красимира Костова е открита в търговския обект, разположен до сезонното жилище, като е задържана първоначално за срок до 24 часа / полицейско задържане/, а впоследствие приведена в следствения арест в Бургас с прокурорско постановление за задържане за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА