19 Юни, 2017 10:49 2 914 3

Германец вилня в Слънчев бряг, нападна и полицаи

  • белезници-
  • дело-
  • съд-
  • присъда

Мъжът е задържан и по случая е образувано бързо полицейско производство за непристойни действия

Германец вилня в Слънчев бряг, нападна и полицаи - 1

26-годишен немски турист бе задържан, след като вилня в курорта Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

В събота около 22.30 ч. в полицията в Несебър бил получен сигнал, че в бийч бар „Кабана” в Слънчев бряг 26-годишен немски турист е предизвикал скандал.

Германецът първо блъснал непознато момиче в бийч бара, след това се сбил и нанесъл удари на управителя, бармана и охранителя на заведението.

Когато на място пристигнали полицаите, туристът продължил да буйства и при задържането си оказал яростна съпротива на полицейските служители.

Мъжът е задържан и по случая е образувано бързо полицейско производство за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    27 0 Отговор
    Дрога + алкохол = лудост. Сега ще има...ама не помня нищо, бях пиян, извинявам се и т.н. Ами какви са били барман, охрана, управител да не могат да се справят с едно пияно пишлеме!?
  • 2 гост

    40 0 Отговор
    Сега не вдигайте много шум, защото може да се разсърдят немските туристи
  • 3 незнайко

    6 0 Отговор
    Така ще бъде ! Затова "можещите", построиха тези хотели и заведения за да ПЕЧЕЛЯТ ! Ако го бяха набили, бармана и охраната щяха да са подсъдими ! НИЕ СМЕ ДУПЕДАВЦИ, НАСЛЕДСТВО ОТ 500 ГОДИШНОТО НИ РОБСТВО !