19 Юни, 2017 22:02 3 127 13

Поляците, които пребиха младеж на бензиностанция, си заминаха

  • полша-
  • побой-
  • цар калоян
Поляците, които пребиха младеж на бензиностанция, си заминаха - 1

Пуснаха на свобода двамата полски туристи, които пребиха барман в град Цар Калоян. Срещу двамата е повдигнато обвинение по за лека телесна повреда по хулигански подбуди, съобщава Нова телевизия.

Наказателният кодекс предвижда до 3 години затвор или налагане на административна санкция.

Прокурорите уточниха, че обвинението не дава достатъчно основания двамата туристи да останат в ареста.

Днес те заминаха за Полша, а делото срещу тях ще се гледа в Районния съд в Разград, дори и да не се явят в залата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг идиотизъм

    56 0 Отговор
    И за какво изобщо ще се гледа тва дело.......истината е една - ако чуждестранни туристи(без значение какви)ви налетят на бой налагайте яко, спукайте ги от бой та да помнят кога са били в България и са се заяждали с хората там......тия разбират само от яко мише затуй налагайте докат мърдат
  • 2 Борис

    44 0 Отговор
    Мамиц......на хоррата допуснали това да се случи.Ако имат деца ,дано и на бензиностанцията.с техните да се случи същото ,като с момчето.Ако аз направя подобно нещо в полша дали ще ме пуснат по живо по здраво ?Откакто съществува България сме дупедавци ,затова сме на това дередже.
  • 3 гостът

    34 0 Отговор
    За какво го гледате това дело.Само дърпате пари от бюджета.То се оказа че туристите могат да си бият българите безнаказано.Май ще трябва офанзива по изгонване на туристите.Хотелиерите си ги защитават-гледат си интереса,а за обикновенния българин бой....
  • 4 Yarek Marek Hubavetzki

    21 1 Отговор
    ... на проКУРурорите децата, следвашият път когато си зареждат колите, да си имат едно на ум - хем може да ги бият, хем после мама и тати да пуснат побойниците.... дженкуйем, бугарско!
  • 5 ШОПА

    15 0 Отговор
    Я па им чупя главо отма
  • 6 месара

    20 1 Отговор
    ще търпите и бой и унижения , иначе хотелиерите и туроператорите губят пари !!!
  • 7 гларус

    3 5 Отговор
    Никъде не се каза за какво е ял бои младежа за да коментирате Ще излезе маи, че само виновника остава тук за делото
  • 8 Гост

    3 0 Отговор
    Да бе па да го утрепаш и да го лежиш ти като за човек
  • 9 Шаран БГ

    8 1 Отговор
    Информираха ни, /Гларус/ че докато бензинаджията им зареждал с гориво автобуса, чуждоземните туристи слезли да се поразтъпчат. Двама от тях видяли подпрян детски велосипед и го вземали, а единият го възседнал и подкарал с подкрепата на другия.Правели си майтап хората.Служителят от бензинаджийницата им направил забележка - да оставят колелото на мястото му. Може би велосипедчето е било на неговото дете. И тогава пановете / те , гордите шляхтичи, забележки не търпят хвърлили един кютек на служителя на бензиностанцията.
    Това бе като първоначална инормация.Кой крив, кой прав - решават независимите !!!!
  • 10 Сибирь

    8 3 Отговор
    Я да го направят това в Русия ! Да видим дали въобще ще могат да ходят повече ! Тук станаха силни само в интернет!
  • 11 Красимир

    8 0 Отговор
    Да живее българо-полската дружба. Как да ни уважават останалите,
    след като ние не се уважаваме сами.
  • 12 me be re

    8 0 Отговор
    Ей серсеми ми това е новия туризъм които минстърството на туризна разработва. Идваш в БГ пребиваш някои БГ данакоплатец (я камериерак, я бензинаджия квото си избереш, като на сафари), преспиваш една вечер в РПУто и си тръгаш.
  • 13 Пешо

    9 0 Отговор
    Кога някоя институция ще покаже, че е загрижена за тези, които я издържат? Кога ще се почувстваме защитени в собствената си държава?