22 Юни, 2017 10:14 842 0

Фалшив сигнал за бомба в Джумая джамия

  • полиция-
  • джумая джамия-
  • бомба

Образувано е досъдебно производство за злоумишлен сигнал

Фалшив сигнал за бомба в Джумая джамия - 1

Сигнал за взривно устройство в Джумая джамия е подаден снощи в 21.40 часа, съобщиха от полицията. Анонимен мъжки глас се е обадил на тел. 112 и е съобщил, че в храма е поставена бомба.

Полицейски екипи са реагирали незабавно и районът е бил отцепен. Хората в джамията са били изведени. Служителите на реда са извършили щателна проверка, която се оказала безрезултатна и сигналът за наличие на взривно устройство не е бил потвърден – бомба не е била открита.

Снощи в мюсюлманския храм е трябвало да се проведе голяма молитва за опрощаване на греховете по повод наближаващия край на Рамазан байрам.

Образувано е досъдебно производство за злоумишлен сигнал в Четвърто районно управление. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА