Last news in Fakti

22 Юни, 2017 16:14 1 142 0

Столични полицаи иззеха над 78 000 къса цигари без бандерол

  • цигари-
  • бандерол-
  • акция
Столични полицаи иззеха над 78 000 къса цигари без бандерол - 1

Специализирана полицейска операция за противодействие на незаконното разпространяване на акцизни стоки проведоха вчера служителите на СДВР. В жилище в кв. „Орландовци“, ползвано под наем от софиянците М.Д./35г./ и 45-годишната В.Ц. , полицаите намерили и иззели скрити на различни места в къщата 78 420 къса цигари от различни марки, без акцизен бандерол и около 40 000 лв.

Двамата са криминално проявени и неколкократно осъждани за незаконно разпространяване на акцизни стоки без бандерол. След доклад на материалите в СРП, на двамата са повдигнати обвинения по чл. 234 от НК и са им наложени мерки за отклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работата по документирането на цялостната им престъпна дейност продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА