23 Юни, 2017 11:59 2 007 1

Близо 450 души проверени в спецакция на Слънчев бряг

  • полиция-
  • слънчев бряг-
  • акция
Близо 450 души проверени в спецакция на Слънчев бряг - 1

Близо 450 души - почиващи и персонал в курортния комплекс Слънчев бряг, са проверени в хода на специализирана полицейска операция за профилактика на лица от активния местен криминален контингент и гастролиращи такива, както и установяването на лица, обявени за местно, общодържавно и международно издирване, протекла за изминалото денонощие.

Това съобщиха от полицията в Бургас.

Участвали са служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление – Несебър. Задържан е мъж, обявен за общодържавно издирване и трима, разпространяващи наркотични вещества.

Единият от тях е нигерийски гражданин със статут на продължително пребиваващ в България, в който са намерени и иззети четири свивки със суха зелена растителна маса / марихуана/ и свивка с бяло прахообразно вещество / метамфетамин/.

В 28 годишния В.М. от Варна, проверен в района на несебърския хотел «Виго» е намерена и иззета суха тревна маса / марихуана/, а в 20 годишния И.С. от Габрово, проверен в района на ресторант «Чевермето» в Свети влас, е намерена и иззета суха тревна маса / марихуана/. И тримата мъже са задържани за срок до 24 часа, като по случаите са образувани бързи полицейски производства.

Установен и задържан е и обявения за международно издирване с европейска заповед за арест Станислав Петров Иванов, 33 годишен от Казанлък, който ще бъде екстрадиран в Гърция за провеждане на съдебен процес за престъпления, свързани с трафик на наркотици.

Припомняме, че преди броени дни благодарение активната работа на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействие на служителите от Районно управление – Несебър в Слънчев бряг бе задържана и 21 годишната Красимира Мирославова Костова, обявена за международно издирване с европейска заповед за арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 впечатлен

    0 0 Отговор
    Рагин и аверите му леят крокодилски сълзи и проклинат спецакциите, защото те пречат на печалбите им. Защото такива като тях никак не се интересуват от безобразията, проституцията, алкохолизмът, наркоманията и ужасяващите оргии, които се вихрят по Българското черноморие. Тези неща, съчетани със замазани мръсни хотели, стара претоплена храна, хлебарки, мишки и всичко, за което се сетите. Печалба, това е, от което се интересуват с цената на всичко! За никого не е тайна! Дали е така по прекрасните курорти в Гърция и Турция? Как мислите?