27 Юни, 2017 08:36, обновена 27 Юни, 2017 08:37 2 824 17

Задържаха младежа, нападнал група незрящи в Несебър

  • слепи-
  • туристи-
  • несебър-
  • придружителка

21-годишният Т.Н първо бутна слепите туристи с автомобила си, а после слезе и удари придружителката им в лицето

Задържаха младежа, нападнал група незрящи в Несебър - 1
Стопкадър: bTV

Мъжът, който нападна група слепи туристи и тяхната придружителка на оживена търговска улица в стария град на Несебър, е арестуван от полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Районното управление в морския град се замосезира след като в медиите се появи информацията за атаката. В резултат на полицейските действия е установен и задържан извършителя на деянието срещу летовниците – това е 21-годишният Т.Н. от Несебър.

Намерени и разпитани са свидетели-очевидци на инцидента, иззети се видеозаписи от охранителни камери, разположени в близост до местопроизшествието, назначени са експертизи. Събраните до момента материали са докладвани в Районна прокуратура – Несебър за предприемане на последващи действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будала

    33 0 Отговор
    Поредния келеш мамин . Как мислите дали спазва знаците по Бойковите магистрали?
  • 2 Гоуст

    43 0 Отговор
    Преди 2 дена бях в Слънчев бряг и Несебър. Положението е страшно. Дори като се загледаш в продавачите на царевица, сладолед, дрехи, рикши и т.н. Всичките са някакви татуирани мутри, назобени, сигурно прясно излезли от затворите. А хората, които не са от този контигент, със сигурност се отчитат с някакъв процент сякаш годините са 90-те. Отделно има някакви бабаити като тоя, които обикаля и събира оборота.
    Мутренска работа от всякъде

    Коментиран от #6

  • 3 Иван

    31 0 Отговор
    Селяк !!! После що няма туристи . Тоя е същият парцал ,като ония пиян шведски бастун . Трагедия !!!
  • 4 силно впечатлен

    22 1 Отговор
    Случващото се напоследък у нас е повод за сериозна тревога и вземане на незабавни мерки. Наблюдаваме поведение на млади хора, някои непълнолетни, което говори за социопатия, и то в изключително опасна форма с размерите на епидемия. Страшното е, че обществото е готово да приеме социопатията на отделни личности въз основа на това кой стои зад гърба на социопата. Престъпленията се прикриват, премълчават се, виновните биват оправдавани, жертвите биват обявявани за виновни. Преди време един "свещеник" в една нашенска църква изгони група чуждестранни инвалиди от църквата, защото били наказани от Господ и мястото им не било в храма! Дали Синодът го наказа, понесе ли някаква отговорност, не се знае. Ученик нападна учителка с цел най-малко да я осакати. По Нова тв тази сутрин имаше репортаж, в който учителката едва ли не е виновна. Ученикът не е наказан, учителката пред пенсия е ужасена, задават й се предизвикателни въпроси!! Какво ще стане със социопата с нацистки наклонности?! Пак ли ще е невинен?! Психиката на много млади хора, изградена кой знае под какво влияние, маже би и генетични причини, е потресаваща! Какво става в тази държава, това държава ли е?! Какви ценности защитават нашите отговорни институции?! Още много въпроси, на които някой трябва да отговори все пак!
  • 5 декорацията

    22 2 Отговор
    От години не съм стъпвал в Несебър, по миналата година бях в Слънчака през септември, беше супер, като ги нямаше гадните селски мутри и пияните скандинавци и англичани.
    На младия селски бабаит няма да му направят абсолютно нищо, това е ясно.
    Всички работят заедно и са в играта, полицията пази мутрите, а мутрите се отчитат на местните босове, които пък се отчитат на мутрите в София, които пък се отчитат на "политиците", които пък се отчитат на кукловодите от ЦК на БКП и техните деца, това е хранителната верига най-общо казано.
  • 6 декорацията

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гоуст":

    Вместо селски туризъм в Бълхария се е навъдил мутренски туризъм, във всяко село са шибнали по една яка мутра с големи мускули, матор и голям мерцедес АМГ, който контролира местния (селски) бизнес, строи хотели, бута подкупи и строи големи хранителни магазини, организацията е супер стройна, вече почти няма малко населено място по морето, което да не е под контрола на мутри и на техните шефове. Типичен пример плажа Силистар, гнусна и долнопробна история, за съжаление циганската държава си е факт. Добре, че е войната в Сирия и отлива на туристи от Турция, иначе са гладни умрели тъпите мутро-политици.
  • 7 KRZ

    11 0 Отговор
    Споко, скоро ще го пуснат !
  • 8 plama

    11 0 Отговор
    когато първият ти инстинкт в случай на подобен инцидент е да шамаросаш хората,вместо да се притесниш и опиташ всячески да помогнеш и ако трябва да се разкаеш...значи нещо ти е много,ама много збъркано и се нуждаеш спешно от психологична помощ.това не го казвам с ирония а съвсем сериозно.агресията е признак за психологични проблеми и е време хората да разпознават това като сигнал,че е време да получат помощ...това не означава,че си освободен от съдебна отговорност,винаги може да се работи с теб и докато си изкарваш съдебното наказание...така е по белия свят
  • 9 гощо

    13 0 Отговор
    Аз не разбирам,живееш в КУРорт,по цяло лято гледаш туристи от нормални държави! Вместо да се цивилизоват те все по зле стават! След като така и не разбраха,че храната е зле и трЕеее се оправи сега почнаха и да бият туристите! Ма нали разбирането ни за общество е да се тЮхкаме и снимаме с телефончета!!! Нямаше ли двама мъже да му натрошат кокалите на тОооо Пинокио?!?!

    Коментиран от #10

  • 10 Андре

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "гощо":

    Проблемът е, че след като го пребия отивам в затвора, а тоя гърч, ще излезе жертва...
  • 11 Враг

    13 0 Отговор
    Тошко ако искаш дай кординати и може да те видим колко си боксьор с мъж. Гледам с жени не се справяш добре. Тая мърша Тодор Николов заслужава сега да отида и да пребия майка му пред него да види дали е добре а той ако се обади да го изнасиля и да му нарисувам едни гърди на гърба. Тошко ела се пробвай с мъж гнидо. Само едно ще ти кажа пази се ти и семейството ти.
  • 12 анализ

    5 1 Отговор
    не видяхте ли че е бръсната глава и наркопласер под закрила
  • 13 Враг

    7 0 Отговор
    Като е толкова голям мъж защо после се крие. Мишка тепърва почвайте да се крие те ти и семейството ти
  • 14 БЪЛГАРИН

    2 0 Отговор
    АКО ,ИМА ДЪРЖАВА ,,,,НЯМАМ ДУМИ ,,ПОПА В НЕСЕБЪР И НЕ УЧИ ТЕЗИ ХОРА ,МИЛОСЪРДИЕ ЧОВЕЧНОСТ,,НА ВЕЛИКДЕН ТЕЗИ ХОРА В НЕСЕБЪР МИНАВАТ ПОД МАСАТА ТРИ ПЪТИ,,ЗАЩО Е НУЖНО ,,,ГАДНИ ХОРА ,,,ГАДНИ ХОРА ,,КАКВО ДОМАШНО ВЪЗПИТАТИЕ ,ХУЛИГАН И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО,ГАДОВЕ,,,РЪСАТ СЪС ЗАХАР ГЛАВНИТЕ УЛИЦИ ОТ КМЕТА ,НЯКАКВА ВРАЧКА ИМ КАЗАЛА ,ПРОСТО ДА ГИ НАУЧИ ДА БЪДАТ ДОБРИ ХОРА ,А НЕ ГАДОВЕ ,ГАДОВЕ 96% ОТ НЕСЕБЪР ,,ПОПА И КМЕТА ,ЗАХАРТА НЕ ПОМАГА,НИЕ ВЪЗПИТАВАМЕ.,ДОСТОЙНИ МЛАДЕЖИ БЪЛГАРИ ,В НЕСЕБЪР ГАДОВЕ ,ПОСЕТЕ И ЗИМАТА ,,ГАДОВЕ И МНОГО ЗАХАР,ДАНО РАЗБРАХТЕ МОЕТО ВЪЗМОЩЕНИЕ
  • 15 БЪЛГАРИН

    3 1 Отговор
    ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ,КОЙТО ,ИСКА ДА ПОРИНЕ В ГЪРЦИЯ,ХРАНА ОТНОШЕНИЕ ,СПОКОЙСТВИЕ ,,,БЕЗ ГАДОВЕ,,,СЪЖАЛЯВАМ ДА ГО КАЖА ,,,КАКВО ПЕТНО ЗА РОДНИЯ ТУРИЗЪМ,НО МОМЧЕТО Е ПРОТИЖЕ НА НЯКОЙ И СЕ ЧУСТВА БЕЗНАКАЗАН. ТАКА Е НЕСЕБЪР ,,,ГЪРЦИЯ ,НО ТОВА Е ИСТИНАТА.
  • 16 Plovdiv

    4 1 Отговор
    Къде беше тоя Несебър?!... България има ли крайбрежие? Аз от години съм забравил за всичките тия помийни ями и ходя в Гърция на почивка, а ангелкова да си плещи кретенизми, докато я приберат в Суходол, където и е мястото.
  • 17 копеле

    1 0 Отговор
    Дано го застрелят някъде