28 Юни, 2017 08:48 3 316 5

Разбиха оранжерия за марихуана в село до Слънчев бряг (СНИМКИ)

  • марихуана-
  • канабис-
  • лъка

Помещението в село Лъка е собственост на 37-годишен криминално проявен

Разбиха оранжерия за марихуана в село до Слънчев бряг (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

Бургаската полиция разби помещение за отглеждане на големи количества марихуана в село Лъка, намиращо се на 20 километра от курорта Слънчев бряг.

Служители на "Криминална полиция" и "Специализираните полицейски сили" извършили специализирана операция в с. Лъка, общ. Поморие, при която извършили претърсване в дома на 37-годишния криминално проявен А.Б., разположен на ул. "Стара планина". Униформените намерили и иззели в специално пригодено помещение с халогенни лампи, термометри, релета и вентилатори, 33 сакции с канабисови растения в различен стадий на растеж.

Разбиха оранжерия за марихуана в село до Слънчев бряг (СНИМКИ)

Открити и иззети са още пет пакетчета със суха зелена листна маса (марихуана), електронна везна, компютърна конфигурация и чувал със суха зелена листна маса (марихуана). Общото количество на намереното и иззето сухо наркотично вещество е около 1 кг.

А.Б. е задържан за срок от 24 часа. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на 37-годишния мъж продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Разбиха оранжерия за марихуана в село до Слънчев бряг (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БългариноПрост

    25 1 Отговор
    Браво, "разбиха" следващия Пабло Ескобар.Оставете хората да си гледат плевелите по селата и без друго никой не остана там.По морето се продават прахове без контрол и с протекции,те гонят малко трева.Браво,разбихте ги,некадърници
  • 2 пипалот

    8 1 Отговор
    Идиотите направиха удар отново,не оставиха хората да си сеят,дори и в щатите го легализираха,да не говорим колко европейски държави го приеха,все пак е марихуана а не хероин,всички по клубовете се тъпчат с кока по кенефите и е нормално а да пушиш коз е много лошо и води до ... най вероятно е да си изпушиш парите за наем,щото коза е скъп и това е проблема,за това хората си сеят и сега какво човека става криминално проявен за шепа суха трева открита в дома му,егати тъпата държава
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Помагач на дилър на Златните

    3 0 Отговор
    Не е платил такса "Защита" - защо си мислите, че лятото ги намират такива?!
  • 5 POLICE

    3 0 Отговор
    Журналистите ,що не напишете че цялата държава е залята монополно от амфетаминово производно което е без миризма за разлика от амфетамина . И зад целия този монопол стои кръга Борисов . Ние от полицията го знаем това но сме с вързани ръце , срещу управляващата мафия сме безсилни . Държат всичко , съд , прокуратура , ДАНС ,всичко . Те искаха и Делян Пеевски шеф на ДАНС да направят , гаврата с хората е пълна .