Last news in Fakti

28 Юни, 2017 13:59 32 193 87

Вижте видео от мелето между гребци и роми в Асеновград (ВИДЕО)

  • гребци-
  • роми-
  • бой-
  • асеновград
Вижте видео от мелето между гребци и роми в Асеновград (ВИДЕО) - 1
Кадър youtube

В мрежата се появиха кадри, на които се вижда нападението на тумбата роми срещу родители и гребци в Асеновград. Това предава TrafficNews.bg. В резултат не мелето са задържани 8 души.

Конфликтът започва още в понеделник следобед край язовир "40-те извора" по време на тренировка на отбора по кану-каяк от детско-юношеската школа на СК „Асеновец”.

Две от момичетата от отбора са в лодката си, но едното губи баланс и пада във водата. За да се качи отново, девойката и приятелката ѝ отиват до брега.

Именно там били ромите, които първоначално им предложили помощ. Момичетата отказали и тръгнали с лодката си навътре към язовира. Тогава обаче ромите станали агресивни.

„Започнаха да ни целят с топки и с камъни, тръгнаха да плуват след нас”, разказва Биляна, която е едно от момичетата в лодката.

Тя е категорична, че с приятелката ѝ по никакъв начин не са предизвиквали тази агресия.

По думите ѝ ромите дори заплашили момичетата, че искат да ги убият и удавят.

Първи на помощ на момичетата се притичват треньорите Иван Чорлов и Йордан Григоров, които разбират за инцидента от друго момиче, станало свидетел на случката.

„Още докато питах какво става, те започнаха да ме замерят с камъни, метални столове и колове”, обяснява Йордан.

Той разказва, че нападателите взели греблата им и започнали да ги удрят с тях. Имаше малки деца, които бяха удряни”, коментира още Йордан.

От ситуацията се спасяват едва когато идва друг техен колега, който отвлича вниманието на ромите. Тогава потърпевшите веднага подават сигнал до телефон 112 и тръгват към Асеновград. Това обаче не спира ромите, които причакват отбора близо до болницата в града, където се пренася и конфликтът.

Те започнаха да къртят метални колове от близките, носеха метални лопати и брадви, разказва Гергана, която е майка на едно от битите деца.

При инцидента мъжът ѝ също е пострадал.

По думите ѝ единият от нападателите се опитал да го прегази ѝ с колата си, но не успял и го влачил около 5 м.

„Моето дете е много уплашено и не знам дали някога ще може да ходи спокойно на тренировки”, споделя жената.

Много хора стават свидетели на инцидента, но никой не подава сигнал в полицията. След като в крайна сметка властите се намесват, са задържани осем души.

„Към нападателите са повдигнати обвинения и са задържани за 72 часа от наблюдаващ прокурор по досъдебно производство за хулиганство с нанасяне на телесни повреди”, съобщи гл. секретар Христо Терзийски в студиото на „Тази сутрин” по БТВ.

По думите му в случая органите са действали абсолютно адекватно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    197 3 Отговор
    Цигани - наистина това им е точното определение, и не трябва да ги обижда ни най-малко. Затова и винаги ще са си така добре, както и сега - глупави, прости, неуки, грозни, тъмни, миризливи, навъсени, начумерени, незадоволени, завистливи, податливи на манипулация, с напукани пети и фалшиви дрехи, с които се правят на това, което не са. Много малко от тях са симпатични, работливи и съвестни хора, на които шапка свалям - но те не се "пекат".
    П.С. Дано някой не се засегне, защото тук обида няма, а само споделяне на обективни наблюдения.

    Коментиран от #4

  • 2 БАТЕ ЖОРО

    144 3 Отговор
    полицаите са заети с това да им се вдигат заплатите, вътрешният министър учи чуждите народи как се справяме с престъпността. от това което се вижда, спешно трябва да се възстановят вътрешни войски и тази пасмина да тича пред бтр-а до лагери за временно настаняване и превъзпитание.

    Коментиран от #51

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Vulpes

    58 2 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Защо да се обиждат? Циганин не е обида! Все едно българин да е обида! Роми е българизирана форма на ромá – дума на романи, която е самоназванието на част от циганите. На романи ромá означава човек от ромската етническа група или мъж, съпруг. И тука идва полемиката.....циганите идват от Индия,от местноста Циган и от там и названието им цигани,НО от къде идват РОМИТЕ,мен не ми е ясно. Може би някой по компетентен ще ми каже....
  • 5 чичо

    78 4 Отговор
    Долните м...ли явно, че само от бой разбират, ама защо ченгетата стоят там за свидетели!!! Иначе лесно - все заплатите им малки, все късно ги пенсионирали... Защо изобщо се допуска подобно беззаконие?!? Какво се е случило със задържаните? Повдигнати ли им са обвинения или просто е отбит номера - както обикновено? Някой провери ли документите на оня червен бус, дето аха да влезе в болницата? И къде са сега ония продажници от БХК?!?
  • 6 ЧНГ

    72 3 Отговор
    Роми има в Рим , тук са си цигани!
  • 7 Лупи

    115 4 Отговор
    Добре бе, за какви гребци става дума тук? Не са ли деца трениращи гребане? Не е ли дискриминационно поведение на група цигански младежи към момичета, които са извикали родители и треньори на помощ за да ги защитят? Ами ако не бяха с лодка и не можеха да избягат навътре във водата? Защо подвеждате със заглавието? Деца, момичета, които тренират гребане не са гребци! Гребец е спортист, който професионално се занимава с този спорт, мъж е и е навършил пълнолетие. Истината е, че ЦИГАНИ НАПАДАТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ МОМИЧЕТА, заплашват ги и само поради факта, че са избягали са се спасили от побой или недай си Боже по-лошо! Държавата се разпада с всеки ден и такива случки ще отблъснат и малкото останали свестни в чужбина докато тук не останат само м....ли и Тиквата. Ако беше обратната история, български тинейджъри да нападнат 2 циганчета до довечера новината да е в DW, CNN, Euronews, а БХК да е завел дело... ама нали сега някакви смотани българи са нападнати няма никакви проблеми.
  • 8 Eddie

    82 4 Отговор
    Да се хващаме на работа, че много материал за сапун се е събрал. Докога ще търпим смрадливите цигани да ни мачкат.

    Коментиран от #47

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Жоро

    65 3 Отговор
    Пак ще ги пазят да не ядът бой тази измет циганите както беше в Катуница и Гърмен защото са гласоподаватели
  • 11 Vasik Atanasova

    46 2 Отговор
    вече вярвам че станахме циганска държава
    тези мургавели са навсякъде
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 БЪЛГАРИЯ

    69 4 Отговор
    Какви гребци бе хора,това са деца до 15 години който са тренирали.ЗНАЕТЕ ЛИ ,АКО БЕШЕ АВТОБУСА ПЪЛЕН С ГРЕБЦИ КАКТО ПИШЕ В СТАТИЯТА.....КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С ТЕЗИ ГНУСНИ М...ЛИ ПЪК НЕКА ДА СА НЕ 50 АМИ 100 С ЛОПАТИ ИЛИ КОЛОВЕ.СВЯТ НЯМАШЕ ДА СИ НАМЕРЯТ КУЧЕТА ПРОКЛЕТИ.
  • 14 Гребец

    71 0 Отговор
    Тези паразити които носим на гърба си от както има България,трябва един път завинаги да ги усмирим,защото ще продължават да безчинстват безнаказано.Къде е оня мишок от БХК,да каже как тези момичета са заплашили тези уродливи цигани.Трябва да се усмирят ако не от държавата(няма такава) то от нас !!!
  • 15 Stefan farashev

    60 2 Отговор
    До кога циганите ще са толерирани крадът, бишят изнасилват, продВат наркотици и контрабандни цигари и нищо. До ког ще търпим.

    Коментиран от #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пазарен Либерализатор

    40 2 Отговор
    Трябва да се облекчи режима за придобиване и продажба на нарезно оръжие.
  • 19 Като гост :)

    38 1 Отговор
    Само бой на тази гадна осмина м...лска. И да се обяви тотална социална "война" на циганизацията!
  • 20 gosta

    57 4 Отговор
    Преди 25 години цигани убиха мои приятел ,заклаха го като животно на центъра на Търговище . На другият ден негови приятели влязоха в циганската махала да ви кажа сигурно още помнят какво им се случи и помнят как жени деца и мъже ревяха . На тия това им трябва само бои и да си знаят мястото . В тая държава ние Българите станахме заложници на м.....ли ,турци,мигранти и какви ли още не .

    Коментиран от #31

  • 21 Няма какво

    5 48 Отговор

    До коментар #15 от "Stefan farashev":

    Абе и вие крадете,нападате,убивате,разпространявате наркотици!
    Тогава, не сте ли като циганите?
    Просто има грешка в мислемето по-тези земи!
    Оправете си манталитета и тогава показвайте как, да става интеграцията на останалите етноси!
    Сигурно, ще трябва още ВЕК да се случи!
    Ром съм...!

    Коментиран от #23, #24, #62, #71, #81

  • 22 ЦЦЦ

    44 1 Отговор
    Тъпи ,прости,невъзпитани,свободни м...ли,абе с една дума ЦИГАНИН !
    Представяте ли си колко нагли са тези малоумни цигани , не ги е страх от нищо.
    Ами след 20 години когато станат повече какво правим ??
    Ток не плащат ,вода не плащат,данъци не плащат с нищо не са полезни на държавата само за "гласове " когато има избори.
    Живеят на наш гръб никой нищо не им казва и накрая се гаврят с нас и сега какво правим ???????..........

    Коментиран от #27

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 минувач

    29 2 Отговор

    До коментар #21 от "Няма какво":

    Интеграция ли???????
    Ясно е - няма да стане!
    Кой се интегрирал - интегрирал!
    Социалните реверанси свършиха - следва работа, ред и бой!
    Или ще плащаме и носим държавата на гръб по равно и ще спазваме законите или............не отива на добре!!!

    Коментиран от #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гост

    38 2 Отговор

    До коментар #22 от "ЦЦЦ":

    Неможах дори да изслушам спокойно, ТЪПИТЕ ОПРАВДАНИЯ на тъпата циганка, която се опитва да защити неграмотния си, некадърен сън, внук или все тая какъв й е този л..нар. Та тя дори неможа да се изкаже...
    Нещо много взеха да се правят на мъже...ама като да на групички...много си знаят правата...ама ще ни кипне и ще им покажем кон боб ядели и какво е да те бие българин, на които му писнало да те търпи, да бъде пренебрегван за сметка на тях ЦИГАНИТЕ..Вие голямата част от Вас/Нас Българите знаете колко пари взема Българка на 27г. С три години стаж за и е в майчинство и една тъпа цинганка т.е. лапе което се има за жена, на 13г без образование и стаж и взема в ПЪТИ повече от българката. ПИТАМ ЗАЩОООО? До кога така????
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Шпек Салам Народен

    24 2 Отговор

    До коментар #20 от "gosta":

    И аз съм от Търговище и знам за кого говориш.Тогава циганин не смееше през центъра да мине ,а аз живеех близо до махалата. От тогава съм ги намразил до дъното на душата си.Много бой са яли от мен и още ме помнят.Наскоро трима Ромеи налетяли да бият синът ме насред центъра.Докато хората от близките заведения излязат да му помогнат,момчето ми ги разкрасило здраво.И тримцата.
    Достоен син имам.
    За противниците на късият ми разказ-детето ми е възпитавано никога да не започва конфликт,но стане ли неизбежно-да покаже какво може.
  • 32 бай гъзара

    26 3 Отговор
    В МОМЕНТА ЦЕЛИЯ АСЕНОВГРАД Е В ПОЛИЦИЯ И ЖАНДАРМИ РОКЕРИТЕ ИСКАТ ДА ЛИНЧУВАТ ЦИГАНИТЕ
  • 33 Жоро 777

    27 3 Отговор
    Няма оправия?......Всички полицай не стават за нищо..И факт е че циганите го осъзнава и си правят каквото си искат...Циганин само с бой се оправя....Като няма пари за глоби да мете, да рини л..на цял ден и тн.......Къде са Бъргарските биячи,патриоти съберете се и ги натрошете......

    Коментиран от #35

  • 34 x x x

    23 6 Отговор
    При дядото на Тодор Славков развръзката щеше да е друга ,поклон пред паметта му.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Отоплител

    19 2 Отговор
    Сега ще видят ромите какво ги чака.Нали Патриотите са на властови позиции.Те са против битовата престъпност.Те са за ред и законност.Искат и силно полицейско присъствие в рисковите зони.

    Коментиран от #41

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Аззззззз

    12 5 Отговор

    До коментар #37 от "Циганката":

    Чакай малко сега. В Европа може и да ни наричат роби, но аз не съм такъв. Работя по цял ден, гледам дете и семейство, от липса на пари не се оплаквам. Не смятам, че всички цигани са "лоши", а всички българи "добри"... Но факт е, че вие циганите сте необразовани в голямата си част (виж си поста), а очевидно и агресивни към нас "българите"... Аз лично подарих един чувал с обувки на едно циганско семейство, което ровеше по кофите онзи ден... С какво съм заслужил да чета подобни новини през ден? Човек колкото и толерантен да е все някога чашата прелива...

    Коментиран от #42, #43

  • 41 Няма какво

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Отоплител":

    Да нали ,на циганите чакат за ,да дойдат, на власт?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Няма какво

    3 6 Отговор

    До коментар #40 от "Аззззззз":

    Защо не се бият с теб?
    Защото имаш работа и нямаш време за заяждане!
  • 44 Gabero

    13 1 Отговор
    Samo boi triabva na taia ciganska izmet
  • 45 Треньор журналист от НСА

    7 3 Отговор
    Учуден съм, че Резон Медиа отразява случая - това не е ли против договорките на медиите, заради доминацията на Пеевски(ДПС+БХК)?!
    Това всъщност е посегателство върху ИНСТИТУЦИЯ! Министерството на спорта е категоризирано като такава!!
    Не го вярвм, че ще има развитие по случая - утре Пеевски е звъннал на редакцията и е казал: "Нали знаете!" после е затворил!...
  • 46 Т.Живков

    28 4 Отговор
    По мое време само двама милиционери щяха да свършат работа а циганите жална им майка .Да ви е честита евроатлантическа интеграция и толерантност
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 gosta

    15 1 Отговор
    Na sapun
  • 50 Реалист

    18 1 Отговор
    Тези цигански Изчадия са много ценни за изборите.Така че трябва да ги оправдаят иначе няма как Шуманов и компания да прибират по 6000лв.в чанти от лаптопи,така поне се отчита фирмата по озеленяването на града.Всеки месец парсата а ще пазим мангалите за изборите че иначе няма нужните гласове.А бъдете сигурни че РУП-Асеновград така ще сгомнясат случая че на 100% гребците и треньорите ще са виновни.Българите в този град винаги са пренебрегвани и така ще е докато на власт са тия мишоци начело с тежко болния крадлив кмет Караиванов и компания.Всички тия сега ще ходатайстват за м...сарите за да си имат сигурните гласове.Асеновградчани огледайте се услушайте се нека се обединим българи и да сложим край на тази цигания.
  • 51 ФЕН НА БАТЕ ЖОРО

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "БАТЕ ЖОРО":

    АБСОЛЮТНО ТОЧНО КАЗАНО!
  • 52 няма какво страшна държава

    11 5 Отговор
    Здравейте българи цигани турци аз съм от ромски произхот но за мен аз съм български гражданин от 10г живея извън българия цяла европа циганите или там как се казваше ромите са едни и същти без одговрни без култура и без поне никакво образование незнам защто се получава тъка незнам
  • 53 естефи

    5 1 Отговор
    ПРОДАЖНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ПОЗВОЛИ ТОВА ,ДАДОХА ИМ ПРАВА ПОЛУЧАВАТ ОТ ЕС МИЛИОНИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ ... НЕ СТИГАТ ТЕ ,АМИ ВКАРАХА И ОЩЕ ИЗМЕТА НА СВЕТА ВЕЧЕ СЕ РАЗПОЛАГА С ДЪРЖАВАТА НИ ...ХОРА ,РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ ТУК СЕ ВОДИ ДЖИХАТ !!!
  • 54 естефи

    5 2 Отговор
    ПРОДАЖНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ПОЗВОЛИ ТОВА ,ДАДОХА ИМ ПРАВА ПОЛУЧАВАТ ОТ ЕС МИЛИОНИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ ... НЕ СТИГАТ ТЕ ,АМИ ВКАРАХА И ОЩЕ ИЗМЕТА НА СВЕТА ВЕЧЕ СЕ РАЗПОЛАГА С ДЪРЖАВАТА НИ ...ХОРА ,РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ ТУК СЕ ВОДИ ДЖИХАТ !!!
  • 55 естефи

    14 1 Отговор
    ПРОДАЖНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ПОЗВОЛИ ТОВА ,ДАДОХА ИМ ПРАВА ПОЛУЧАВАТ ОТ ЕС МИЛИОНИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ ... НЕ СТИГАТ ТЕ ,АМИ ВКАРАХА И ОЩЕ ИЗМЕТА НА СВЕТА ВЕЧЕ СЕ РАЗПОЛАГА С ДЪРЖАВАТА НИ ...ХОРА ,РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ ТУК СЕ ВОДИ ДЖИХАТ !!!
  • 56 mf2

    10 2 Отговор
    Нема да барате братята роми!
    Те са честни, трудолюбиви, ученолюбиви и много хигиенични!
    Ако ви поискат нещо - давайте!
    Ако си поискат интимни ласки - давайте!
    Ако ви ударят - обърнете и другата буза!
    Ако пък дори ви мине през ума да предприемете някакви други неадекватни действия - да знаете чака ви БХК и затвор!
    Расисти недни!
  • 57 ред

    20 0 Отговор
    Тази сган трябва да бьде овладяна сьс сила

    Коментиран от #66

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Газова камера

    11 0 Отговор
    палеж
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Нане

    11 3 Отговор
    България над всичко! SS
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 гост

    14 1 Отговор
    Здравейте, пиша защото живея в един цигански град и мога да кажа, че циганите се имат за божества, а ние сме някакви нищожества, мачкат ни, държат се изключително арогантно, бият децата ни, изнасилват българките. Това са хора без капка морал, създават деца на 12 години. ЦЕЛТА ИМ Е ДА ОТКРАДНАТ НАШАТА ДЪРЖАВА, ТАКА, КАКТО КРАДАТ ВСИЧКО ДРУГО! Драги българи, аз съм от областен град, в който е всеизвестно, че се продават наркотици на центъра, че се практикува алоджийство и се изнудват хора за пари от цигани. ЦИГАНИТЕ КАРАТ КОЛИ ЗА 150 000 - 200 000 ЛЕВА, А БЪЛГАРИТЕ ЗА 5 000 -10 000 ЛЕВА, В ТАКЪВ СЛУЧАЙ МИ КАЖЕТЕ МОЖЕ ЛИ ТЕ - ЦИГАНИТЕ ДА НЕ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО ГОСПОДАРИ НАД НАС РОБИТЕ - БЪЛТАРИ.
  • 70 Истината

    0 10 Отговор
    Искалиса да им помогнат но момичетата са обидили ромите те са ги предизвикали и тренерите са на били ли едно малко ромче и отам е тръгнал боя,Между другото РОМИТЕ са пострили безплатно България като са служели в строителни войси поколения нсред болници ,училща учреждения,блокове ендекато денонощно са строили а ви е ограбихте държавата

    Коментиран от #75, #77

  • 71 анти бчх

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Няма какво":

    Обръщам се към циганите,четящи и коментиращи,надали сте много,защото е факт,че повечето сте неграмотни.Също така е факт,че много от вашият етнос мразят българите,защото и те ги недолюбват,поради простата причина,че ежедневно се сблъскват с многобройни вредители...разказвам:излизаш от вкъщи,циганка води малки циганчета да ровят в кофата(миризма,мръсотия т.н),пращаш детето на училище,едно от децата е"ромче",псува постоянно и се държи вулгарно с другите...детето ти се оплаква че го нарича мръсна гяурка и го псува,отиваш до спешното,там е пълно с цигани и един-двама българина чакат смирено"ред" пред тълпата,по някое време става тарапана,разбираш,че циганите се възмутили от бавното обслужване и пребили доктора..разгеле влизаш в отделението,гледаш в стаята имаш за съквартирант циганин,викаш си ще изтърпя,че мирише на прокиснато,ама си силно възмутен,когато се държи агресивно със сестрата на смяна и професора на визитация тъй като още предстои поставянето на диагноза а той иска за два дни да го диагностицират и изпишат въпреки обясненията,че трябва да лежи определен брой дни,според НЗОК и закона...искал да си ходи,професора е тъп дофтор и т.н...изписват те,а отпред циганките пушат и просят,подминаваш а по-нататък друга ти предлага контрабандни цигари...допълзяваш до вкъщи нооо,в квартала къщи на жилфонд(общински),с 2 огромни тонколони и оркестър подлуждат целия квартал,умираш за сън,ама нейсе,няма как циганска сватба,маанета,полицията казва денем е,нищо неможем д
  • 72 Истината

    1 12 Отговор
    РОМИТЕ ПОСТРОИХА БЪЛГАРИЯ БЕЗПЛАТНО КАТО СЛУЖИХА В СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ ВСИЧКО ЗАВОДИ ,УЧИЛИЩА,,БОЛНЦИ,УЧРЕЖДЕНИЯ ДЕНОНОЩНО СА СТРОИЛИ ЗА РОДИНАТА А ВИЕ ОГРАБИХТЕ БЕЗ НИКАКВА МИЛОСТ

    Коментиран от #73, #74

  • 73 истината е една

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "Истината":

    кво са строили циганите,то е било миналия век и ако не е имало кой Българин да им каже кво да правят,ще направят само един катун!А сега не само че не строят,те не работят,а крадат,пребиват и взимат НАШИТЕ пари от нещото,наречено държава...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Parisien

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "Истината":

    Научи се да пишеш грамотно бе м....л,едно време казармата е била задължителна за всички затова ромите искат не искат са били там,а строителни войски не са били само за роми.

    Коментиран от #84

  • 76 Kcaniba

    4 1 Отговор
    Къде са родните толерасти и борци за човешките права, та да кажат една добра дума за орките!!!???
    Никой, нищо няма да им направи на циганите, нито рокерите, нито бащите на 15 годишните момичета - гребци!!!
    Освен че са 30% от важният циганският вот, те имат протекция от вън, силна протекция!!!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Гост

    1 0 Отговор
    На сапун
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 mitko

    7 1 Отговор
    В Ботевград няма оправия с ромите!!!!Главната прехрана на ромите идва главно от проститутки,кражби и измами а в последните години и от наркотици!!!!Пълни са с злато,карат коли за по 20,30,50 хиляди лева и нямат един ден трудов стаж!!!!Не спазват никакви закони и нямат никакъв респект от полицията,карат бясно и нагло и положението не се търпи ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!!!!До кога да търпим???
  • 81 куку

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Няма какво":

    БРАВО! За първи път "виждам " грамотен циганин. Дано успееш в живота....
  • 82 бай Пешо

    6 1 Отговор
    Не съм потдръжник на стария режим отпреди 89 год., но такова нещо което се случва последните 28 години с тъй нареченото малцинство- ЦИГАНИ беше немислимо и да го помисли човек.Това е геноцид и незачитане на правата и живота на Българите като етническа нация.Имам спомен от тогавашните времена защото съм роден 72 г. и бях от агитката на тогавашното ЦСКА.Казвам го не за друго а за това,че тогава Българите бяхме по задружни и нетърпими към такива между етнически спорове.Ако станеше нещо такова цигани да бият някой от нашата раса се събирахме няма Левски,ЦСКА,Локо,Славия хора от всички Софийски агитки отивахме и помитахме наред.Помня случай в отдавна затворената дискотека Аквариум на бул.България б цигани от тогавашните престъпни среди бяха били 2 момчета от Левски и се събрахме 200 човека като накрая на боя дискотеката я затвориха за основен ремонт.Но тогава като ,че ли хората бяхме други не такива жмуньовци като сега.Ако сега стане нещо такова като тия случаи последните години от 1 000 000 боеспособни Българи отношение взимат 100-200 човека другите гледаме по телевизора и пишем коментари по Нета като не изключвам и себе си в това число.Аз за мене си знам как бих постъпил ако нещо такова се случи с мен или моите близки ...шофьор съм на бензиновоз ,а в България смъртно наказание няма така че....
  • 83 Бат Сали турчина

    1 0 Отговор
    В Нова Загора всички цигани казват че са турци!!! Е,А ние какви сме-А
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 коко

    1 0 Отговор
    КАКВА Е ТАЗИ ЕТНОС РОМ?ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН ДОРИ И НА ЛУНАТА
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.