28 Юни, 2017 20:41 22 908 12

Ушатия е сред арестуваните ММА бойци

  • ушатия-
  • наркобанда-
  • мма бойци-
  • бургас
Ушатия е сред арестуваните ММА бойци - 1
Снимка Флагман

Илиян Парушев, по прякор Ушатия, е сред арестуваните заедно с новата наркобанда от ММА бойци, която бургаската полиция разби в началото на месеца при съвместна акция с ГДБОП, твърдят отлично информирани източници, цитирани от Флагман.бг.

Според източниците Ушатия е сред 10-те първоначално задържани при спецакцията. Парушев се вписва идеално в профила, който прокуратурата определи като характерен за новото ОПГ.

Членовете на бандата са млади мъже на възраст от 19 до 25 години, които се занимават с бойни спортове. Ушатия тренира активно борба и ММА.

Младият бургазлия тренира борба и ММА Бургазлията обаче е освободен почти веднага без повдигнати обвинения. Възможно е срещу него да не са събрани достатъчно доказателства или пък е пропял срещу старите си дружки, коментират запознати.

Без обвинения са пуснати още Станчо Христов и Николай Сребров. За най-младия от членовете на групировката – 19-годишния Радослав Пехливанов се знае, че е с мярка „парична гаранция”, тъй като е съдействал на полицията.

Припомняме, че Специализираната прокуратура вече повдигна обвинения за организирана престъпна група, занимаваща се с производство и разпространение на наркотици, на Теодор Бангеев, Георги Карчев-Карчо, Илко Паскалев, Димитър Киров-Марангоза, Георги Иванов, Радослав Пехливанов и Филип Чорио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиздец

    68 0 Отговор
    "Бургазлията обаче е освободен почти веднага без повдигнати обвинения" - НЯКОЙ НАДЯВАЛ ЛИ СЕ Е НЕПОДКУПНОТО БГ ПРАВОСЪДИЕ ДА РЕШИ НЕЩО ДРУГО?????!!!
  • 2 мъка

    45 2 Отговор
    Брех аз съм от Бургас и тия не ги знам ,знам Диян боксьора , Митьо очите и.т.н. може би съм дърт ако някой може да ми каже от кой още да се пазя ама ако може със сники.

    Коментиран от #4

  • 3 Константин-Ром

    26 0 Отговор
    И на тези глупави БОЙЦИ дните са им преброени.После майките и бащите им ще ревът и ще се вайкат,но ще е прекалено късно.
  • 4 Ние сме повече

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "мъка":

    Ей това ти трябва.
    http://www.security.bg/ekspertno/tehnologii/pistolet-makarov-klasikata
    След като излезеш от болницата намираш "батката" и го пращаш в мазето на лечебното заведение. Те трябва да имат срах от нас не ние от тях......
  • 5 Темида

    33 0 Отговор
    Чеклист, за да си безсмъртен и недосегаем в БГ кенефа:
    Бръсната глава: чек
    Безмислени татуси: чек
    Сребърен ланец с диаметър поне 4-5см: чек
    Слънчеви очила (армани/прада от пазара за 5лв): чек
    БМВ/Ауди/Мерцедес - около 20-25 годишно със затъмени стъкла: чек
    Тренировки по бокс/мма в някой квартален фитнес: чек
    Един познат който е познат на един познат на някой известен "мафиот" : чек
    Абсолиутна липса на съд/държава/общество/морал в ареала ти" четворен чек.
  • 6 ЯНИ

    21 1 Отговор
    Кав е тоа ушат ''мишок'',ч.ММА,не сам от Бургас,нито пак ги знам тия самозванци,ама съм сигурен, че са почернили доста семейства из хубавия град.Манталитета и мисленето на всичките ей тия глупендри е на нивото на циганорите в БГ.Пресен-Асеновград.Мор за всички биачи и м....ли.Нема спокойствие за изцедения вече народец....
  • 7 Телевизора на Елвис

    21 0 Отговор
    Твърде възможно е модерните "бандити" от този тип да не са достатъчно корави и като се озоват в милицията се огъват и пропяват веднага всичко, а ония даже не ги и бият като едно време. Едно време по районните бой, бой, бой и пак държаха инкяр някои от апашите до последно. Сега сме страшни само в социалните мрежи
  • 8 Хитлер

    23 0 Отговор
    Тоя 100% има циганска кръв щом е ушат
  • 9 MMАА

    4 0 Отговор
    Този не е от насте.Прекалено интелигентно гледа...
  • 10 азазазаз

    1 1 Отговор
    Прочетох първата дума от заглавието и помислих че са арестували президента Клепоушко. И се зарадвах защото след Радев за арест е и Курнелия.
  • 11 Сашо

    2 0 Отговор
    Този си е чист дегенерат . В едно развито и нормално общество щеше да кастриран или евтаназиран . Но сега ще гледа (мало)умно и ще се мисли за гангстер
  • 12 Този

    1 0 Отговор
    Следващия път ше му настроят сателитите