30 Юни, 2017 17:47 1 407 0

Шофьорът на микробус, превозвал амфетамини, остава в ареста

  • наркотици-
  • микробус-
  • дунав мост
Шофьорът на микробус, превозвал амфетамини, остава в ареста - 1
Снимка: МВР

Шофьор на товарен автомобил, превозвал амфетамини и прекурсори през Дунав мост 2, остава в ареста

Съдът уважи искането на Окръжна прокуратура – Видин за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо С.С., обвинен за контрабанда и държане на наркотици и прекурсори.

Припомняме, че на 27.06.2017 г., на ГКПП Дунав мост – 2 Видин-Калафат, при влизане в страната, товарен автомобил „Рено“ с полска регистрация бил спрян за проверка от служители на Гранична полиция. В хода на инспекцията, в управлявания от български гражданин камион, граничните полицаи открили 64.008 кг амфетамин в чували и 990 л прекурсори в туби, което представлява голямо количество. Било установено, че прекурсорът е оцетен анхидрид, използван за произвеждане на хероин.

Работата по досъдебното производство в ГПУ-Видин се осъществява под наблюдението и ръководството на Окръжна прокуратура – Видин. През изминалите дни са извършени активни действия по разследването, в това число претърсвания и изземвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА