1 Юли, 2017 13:21 1 977 6

Глобиха старозагорец, пръскал полицаи с бира

  • бира-
  • полицаи-
  • обиди
Глобиха старозагорец, пръскал полицаи с бира - 1
Снимка: Shutterstock

Глоба от 200 лв. отнесе старозагорец, който обиждал полицаи и ги пръскал с бира. Решението е на Старозагорския районен съд.

Н.С. е признат за виновен за това, че в Стара Загора, по ул. „Д-р Т.Стоянович” до № 26, при извършване на проверка на лични документи от служители на МВР, отправил обидни думи срещу полицаи от Второ районно управление наричайки ги „мишоци” и „палячовци”, замахнал срещу служителите с бутилка бира и ги напръскал с нейното съдържание, с което нарушил обществения ред и спокойствие.

Поради своята по-ниска степен на опасност деянието не представлява престъпление, поради което съдът налага административно наказание глоба в размер на 200 лева.

Решението подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд Стара Загора.

В съдебното заседание нарушителят се е признал за виновен и е заявил, че е извършил нарушението под въздействието на употребен алкохол и изразява съжаление за постъпката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    с бира не е лошо
    аз си мислех че с урина
  • 2 Колко сте жалки!

    5 0 Отговор
    Да станат ако искат крави! Изобщо не ми пука! Азиси... пръскат полицаи с бира... чалга всеки ден... цигани нападат българи... евроатлантически ценности... толерантност... гей прайдове... К'вото искате правете- държавата си е ваша ако искате я унищожете!
  • 3 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    Глобата/нейният паричен еквивалент/ отиват в полза на държавата, нали? Какво получават полицаите ? Ще ги почерпи ли по една бира - в тая жега ще им дойде добре, стига да не са на дежурство !!
  • 4 гост

    3 2 Отговор
    Трябвало е с нещо друго да ги напръска палячовците , но за другия път ще знае .
  • 5 Бивш служител на МВР

    1 3 Отговор
    Ако бях на мястото на полицаите от Стара Загора, този щях да го застрелям.
  • 6 гост

    0 0 Отговор
    А циганите като пребият полицаи какво става? Май ги оневиняват, за да не им нарушат правата.