Last news in Fakti

2 Юли, 2017 13:42 6 263 3

Полицията в гонка с шофьор без книжка, но с крадени дърва и стопаджия

  • гонка-
  • полиция-
  • павликени
Полицията в гонка с шофьор без книжка, но с крадени дърва и стопаджия - 1
Снимката е илюстративна

Шофьор на микробус, пълен с крадени дърва, с отнета книжка успя да избяга от униформените в Павликени въпреки продължителна гонка в сряда.

Микробусът бил поканен да спре за проверка на пътя между Върбовка и Бутово. Вместо това шофьорът на автомобила с британска регистрация натиснал газта и препречил пътя на патрулката, пише търновският сайт "Борба".

След Бутово мъжът изоставил буса и избягал в гората. Когато полицаите пристигнали, вътре имало стопаджия, който бил взет по пътя и се надявал бързо да пристигне в Левски, закъдето пътувал товарният автомобил.

Самоличността на беглеца била бързо установена – Т. Ч. на 33 години, от Левски, стар познат на МВР. Той бил разпознат от полицаите, които го гонили, и от стопаджията. Бусът бил на трето лице, той и дървата са конфискувани.

Според криминалисти от Павликени Тодор щял да се предаде сам и срещу него да бъдат образувани две досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнида

    28 1 Отговор
    Това е бетер индийски филм . Няма нужда да казвате героите какви са .... Аз се досетих

    Коментиран от #3

  • 2 wysiwyg

    12 5 Отговор
    Да конфискуват бус с незаконно отсечени дърва - може, ама като трябва да глобят паркиращите селяни по софийските тротоари - нищо не правят, пък после се оплакват, че тротоарите са в плачевно състояние и са невъзможни за машинно почистване зимно време. Нищо в тая държава не е нормално, само идиотщини, където и да погледнеш.
  • 3 Гост

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гнида":

    "Публикувано във факти.бг: Тодор щял да се предаде сам" -а дано ама надали