Last news in Fakti

3 Юли, 2017 12:49 3 629 5

Джебчийската мафия ремонтира сградата на парламента

  • парламент-
  • мафия-
  • ремонт
Джебчийската мафия ремонтира сградата на парламента - 1

Един от тарторите на джебчийската мафия е спечели обществена поръчка за ремонт на Народното събрание. Оказва се, че държавата е възнаградила човек с няколко обществени поръчки, от които той е взел над 2 милиона", заяви репортерът Вероника Димитрова в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия.

Разследване на Вероника Димитрова показва, че кардараши са джебчийската мафия в София. Те живеят в големи палати и знаят много добре как да печелят пари от кражби.

Къщите са им в Елин Пелин, Петърч и Костинброд. Това са семействата Илиеви, Бакови и Йорданови. Те са без образование и без постоянна работа, но се къпят в разкош.

Колкото повече краде едно момиче и колкото повече регистрации има в полицията, толкова по-скъпо се продава за булка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пари от кражби

    17 0 Отговор
    Въртят парите - няма как да ги вземат 2млн. лв. лично (преди ИЗБОРИТЕ) и го правят като глоба - ЛЕГАЛНО, сега продължават бизнеса!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 666

    13 0 Отговор
    Начи едните джобят парламентчето, парламентчето пък джоби нас..... ми ние кой да джобим?
  • 4 Извън закона

    5 0 Отговор
    Смятайте тоя дето разпределя всички поръчки и без него никаде не минава нищо колко ниско е паднал щом циганите му станаха верни перачи...нема го вече верния събирач Вальо Танов...Томи да си жив и здрав че не останаха верни в групата .... Хаха
  • 5 Случаен

    7 0 Отговор
    Добра реклама за нашта прекрасна страна а вьв парламента са не хора а направо извьн земни