Last news in Fakti

3 Юли, 2017 17:47 2 527 3

Сводник, пребил млада жена в Китен, отърва ареста

  • сводник-
  • китен-
  • арест-
  • харманли

39-годишният И.П от Харманли е обвинен в опит за убийство

Сводник, пребил млада жена в Китен, отърва ареста - 1
Снимка: Shutterstock

39-годишният криминално проявен с инициали И.П. от Харманли, обвинен в опит за убийство на млада жена, ще отърве ареста. Преди няколко дни мъжът бе заловен в опит да избяга от хотел в Китен, където пребивавал няколко дни с млада жена. Тя е била системно пребивана от него. При опит да избяга от униформените, обвиняемият скочил от терасата и счупил два от прешлените си. В момента той е настанен в УМБАЛ-Бургас, в отделението по Неврохирургия.

Насилникът бе задържан за 72 часа, които изтичат малко преди полунощ. Лекарска експертиза обаче категорично посочва, че той е обездвижен и не може да остане в ареста. По тази причина от прокуратурата измениха мярката му за неотклонение в парична гаранция от 5 000 лева и забрана да напуска страната.

До този момент се знае, че битата и насилникът ѝ са пристигнали заедно в България от Холандия на 15 юни. До 25 юни те са били в къща за гости в Равда, а след това отседнали в хотел в Китен.

Състоянието на момичето остава много тежко, научи Gramofona.com. Пребиваната е в Реанимация, като ѝ предстоят още оперативни намеси. Младата жена е постъпила в болницата с множество травми по лицето, скалпа, гръдния кош и корема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Истината

    11 1 Отговор
    А дано да умре тоя боклук