Last news in Fakti

4 Юли, 2017 14:47 3 919 2

Заловиха обирджиите на инкасо автомобил в столичен мол

  • инкасо-
  • обир-
  • илиян илиев-
  • грабеж

В началото на годината бяха задигнати 306 000 лева

Заловиха обирджиите на инкасо автомобил в столичен мол - 1
Снимка: Архив

Полицията в София задържа извършителите на обира на инкасо автомобил в началото на тази година близо до търговски център на булевард "Цариградско шосе". При тогавашния обир бяха откраднати 306 000 лева, като голяма част от парите бяха оставени в микробуса, съобщиха от прокуратурата.

По случая са използвани СРС-та и благодарение на добрата работа на криминалистите се е стигнало до разриване на това престъпление. Открити са били част от парите от грабежа. Те са били пакетирани по същия начин, по който са били, когато са взети.

В обирът са участвали шофьорът на инкасо автомобила, негов приятел и приятелката му. При инсценирания въоръжен грабеж шофьорът Явор Георгиев е предоставил на своя приятел собствените си белезници и тиксо.

Илиян Илиев е участник в престъплението заедно със съпругата си. Сакът, който са носели за парите се оказал малък затова част от сумата е била оставена. По белезниците има повече от един ДНК-профил, който се изследва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 2 Отговор
    Глупаци
  • 2 един

    3 0 Отговор
    ЯЗЪК им за организацията, сега ще правят св..ки в затвора поне 20 години.