5 Юли, 2017 15:09 2 292 6

Пиян тийнейджър открадна кола, собственикът го догони

  • берковица-
  • кражба-
  • автомобил-
  • кула

Провинилият се е задържан в ареста за 24 часа

Пиян тийнейджър открадна кола, собственикът го догони - 1
Снимка: Shutterstock, изображението е илюстративно

Минути след полунощ в полицията в Берковица е получен сигнал от 45-годишния Димитър Й., че паркираният пред дома му автомобил Peugeot е откраднат. Собственикът на колата веднага извикал приятел и с неговия лек автомобил тръгнали след автокрадеца.

Преследвачите застигнали крадената кола на изхода от Берковица за Монтана, засекли го на пътя и така успели да го спрат, информира местното издание "Конкурент". Пристигналите на място полицаи пък установили, че похитителят на Peugeot-о бил 19-годишният Силвестър Д. от Кула. При проверката той се оказал и пиян, а дрегерът засякъл 1,27 промила.

Ченгетата разрешили на собственика да прибере колата си докато тече разследването по случая, а крадецът би пратен в ареста на районното в Берковица за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Police

    18 2 Отговор
    Колко щедро „ ченгетата разрешили на собственика да прибере колата си„ !!!!?? Човека не стига че е свършил тяхната работа,а оставаше да му приберат колата като веществено доказателство за години!!
  • 2 Враг

    19 0 Отговор
    Трябваше да му счупи и двете ръце и да каже че при опита за бягство е паднал и си ги е счупил сам. Мръсното к...ленце крадливо.
  • 3 незнайко

    2 3 Отговор
    Каква е тази толкова лесна за крадене кола ? Колата да не е имала проследяващо устройство ? Как е разбрал на къде е тръгнал крадеца ? Не ми е много ясна тази ситуация.

    Коментиран от #5

  • 4 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    А затуй кат паркирам Дискавърито му турям един капан за вълци на педала за газта!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.