Last news in Fakti

7 Юли, 2017 16:57 2 548 3

Шотланецът-педофил с 5 присъди в родината си

  • педофил-
  • педофилия-
  • слънчев бряг-
  • съд

Четири пъти е осъждан за посегателство срещу сексуалната неприкосновеност

Шотланецът-педофил с 5 присъди в родината си - 1
Снимка: Грамофона

Филип Хендерсън Робъртсън, който беше арестуван в края на миналия месец в Слънчев бряг, се оказа с богато криминално досие в родината си, узна "Грамофона". Шотландецът беше задържан след като момиченце се оплака, че е опипвано в хотелски асансьор от 59-годишния мъж.

Оказа се, че той вече четири пъти е осъждан в Шотландия за посегателство срещу сексуалната неприкосновеност. Има и пета присъда, която е за хулиганство. В момента летовникът е с обвинение за блудство срещу малолетно лице и у нас.

Робъртсън ще остане в ареста, реши Бургаският окръжен съд. Магистратите не се съгласиха да го освободят с парична гаранция. От 28 юни Робъртсън е със забрана да напуска България, но тук няма адрес и има опасност да се укрие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг темида

    5 1 Отговор
    По стара българска традиция няма да го осъдят и като отмине медийния шум, ще го пуснат пи живо по здраво да не обидим колонистите от острова!
    Така че битият бит......

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "бг темида":

    Абе не знам. Дали нашият ритнал момичето в гръб в Германия ...дали няма да се отърве и той...
  • 3 Ако темида иска

    0 0 Отговор
    Само след 3месеца в бургазкия, ще бъде излекуван, после цяла Шотландия ще благодари на темида за успешното лечение! Господа съдии, пратете го за малко на лечение, добро ще направите!