Last news in Fakti

8 Юли, 2017 16:09 4 394 12

Арестуваха три българки в Анталия, откраднали 8 500 долара

  • арест-
  • кражба-
  • анталия-
  • турция-
  • българки

Нашенките отмъкнали дамската чанта на иракчанка

Арестуваха три българки в Анталия, откраднали 8 500 долара - 1
Снимка: Shutterstock

Три български гражданки са арестувани от полицията в Анталия, след като откраднали 8 500 долара от дамската чанта на иракска гражданка.

По първоначална информация инцидентът е станал в магазин за дрехи в Тахълпазар, информира bTV. Пострадалата жена оставила чантата си в бебешката количка, докато пазарувала. След като забелязала, че чантата ѝ вече не е там, тя потърсила съдействие от полицията.

Българките са заснети от охранителните камери на магазина и напуснали мястото с такси. От полицията ги проследили до хотел, където и трите са задържани.

Съдът в Анталия заведе дело срещу тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на сорс рожбите

    50 8 Отговор
    Ай стига с това"българки", циганки с български паспорти ?
  • 2 Ромул и Болгар

    20 13 Отговор
    Българин и циганин е едно и също. Нещо повече, циганите са със самочувствие на аспарухови българи, т.е. По бледия, комуноидно привилигирован българин, е такъв, вече единствено в болната си глава. Мургавият му събрат като набере още малко финансова скорост, поизкъпе се, понакупи лъскави каляски и недвижимости ще бъде желан зет, любовник, снаха и тъкмо когато заухае на хепиенд в нова, велика, мулата Бонгория, орди от африкански фалоси ще сцепят сливици и тазове, преди "и заживели щастливо докато смърта ги раздели". Жалки ми Бонговци, изпаднали по случайност от наритани хазарско-османлийски топурдаци...
  • 3 Роман Дизел

    7 3 Отговор
    Като краднеш в чужбина немой ти се размина.И м...стите избегааа от тука ,а ние че фанеме тиквата за дръжката.

    Коментиран от #12

  • 4 ГЕРО

    5 5 Отговор
    Сега , няма оттърване. При тях законите са комунистически, нема лабаво. Били са ци..ни , дрън дрън . Хеленапъптутдоравая каква е?
    Ами Боккковая ? И мн. други , които гепат за последно.
    Тва ние нац. черта , останало още по времето на хан Аспарух . Тогаз сме били конекрадци, ся обираме цели банки . Демек имаме голем напредък. Успех на всичкииииииии.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ШВЕДИ

    13 0 Отговор
    Арестуваха три циганки
  • 7 ВЕЩО ЛИЦЕ

    8 3 Отговор
    "Светата Троица" - това са банда цигани с 3 ИЗПЕЧЕНИ джебчийки! 3-те джебчийки крадяха във Варна в автобус 409 от летището до Златни пясъци и обратно, правеха и засади в Гранд МОЛ! Имаха защита, която се движи след тях в различни коли - 4 тъмнозелени (3 бияча и 1 с камера, за да може ако попаднат на БАТКА или "светлите" се организират и някой посегне да го съдят като "жертви") Кондукторките в автобусите по линия 409 взимаха %, 2 общински съветници взимаха % ! Знам ги тея работи от човек с висок чин в Следствието-Варна! След предаването, където показаха безработни цигански "барони" живеещи в ПАЛАТИ и се наложи системата да се "размести" в околните държави за 3-4 години, за да отшуми ефекта! Циганската школа на джебчийките от Варненското село ИГНАТИЕВО е призната и от циркови артисти(илюзионисти) КАТО НАЙ-ДОБРАТА!!!
  • 8 МАЙСТОРА БАШ

    9 1 Отговор
    Е сега ще ги учат на морал и култура , там в затворите не ги обичат некои занаяти, и полагат специални грижи . Резултатите ще дадат положителен ефект .
  • 9 До геро

    5 2 Отговор
    А бат бойко и пасмината около него ,що не я спомена ?!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 незнайко

    5 0 Отговор
    Крайно време е на паспортите да пише ЦИГАНИН-ЦИГАНКА ! Тези същества не са българи също както и турците.
  • 12 Maria

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Роман Дизел":

    Nauchise da pishesh beee