Last news in Fakti

13 Юли, 2017 12:49 3 017 3

Мъж с 8 избити зъба след бой в Хасково

  • хасково-
  • бой-
  • скандал

Извършителят е задържан от полицията

Мъж с 8 избити зъба след бой в Хасково - 1
Снимка: Shutterstock

34-годишен хасковлия е задържан след побой в Хасково, съобщават от пресцентъра на местната полиция. Скандалът е избухнал около полунощ на улица “Пещера” в областния град.

На място веднага е изпратен автопатрул, който установил, че 40-годишен мъж е счупил задното панорамно стъкло на лек автомобил Mercedes, собственост на задържания.

В отговор, последният нанесъл удари по лицето и главата на опонента си, вследствие на което пострадалият е с контузно-разкъсно нараняване на главата и с 8 избити предни зъба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    Ами трябвало е да разцелува, а не да го бие!
  • 2 Гост

    3 1 Отговор
    Е как 8? Това си е побой! Господин съдия, човека тръгна да пада, Аз го пидпрях ама понеже държах ножа той залитна 15 пъти!
  • 3 МЕРЦЕДЕС БЕНЦ

    2 0 Отговор
    НЕ МИ ПИПАЙ БЕНЦА !