Last news in Fakti

13 Юли, 2017 18:55 5 764 12

Низамов и ромите, били децата в Асеновград, в обща килия

  • петър низамов-
  • роми-
  • асеновград
Низамов и ромите, били децата в Асеновград, в обща килия - 1
Снимка: БТА/Архив

Окръжният съд в Пловдив решава днес дали да остави в ареста Петър Низамов, който нападна оператор на бТВ по време на протестите в Асеновград.

Освен него оставането си в ареста обжалват и двамата роми, участвали в нападението над деца гребци в Асеновград.

Гледането на мерките се забави повече от час, а през това време ромите и Низамов делят една и съща арестантска килия в съда.

Мерките им ще се гледат поотделно, въпреки че са обявени за един и същ час на едно и също място в една и съща зала.

Срещу Петър Низамов са повдигнати две обвинения – за хулиганство и за причиняване на телесна повреда на оператора на бТВ Петър Джанаваров, който беше ударен в лицето по време на големите протести в Асеновград.

За двете престъпления се предвижда наказание "лишаване от свобода" съответно до две и до три години, заяви прокурор Мирослав Христев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    37 6 Отговор
    давай ПЕРА бой бой по главите им

    Коментиран от #12

  • 2 ттръст

    2 24 Отговор
    Смешко,сега ще ти избият патриотизма от главата.

    Коментиран от #4

  • 3 Лупи

    22 1 Отговор
    Винаги съм се удивлявал от безродността на полицията ни и как с удоволствие бие българи и ги мачка, а защитава м....ли, турци и всички чужди футболни агитки дошли да бият на наш терен. Бас държа, че нарочно са го сложили в една килия с тия престъпници. Такова племе, като нашето никой няма да го уважава докато не се уважаваме сами помежду си и не се защитаваме и браним заедно от тези дето искат да ни навредят. Първи в г.золизането и страха и последни в истината и правдата сме ние за жалост. Важното е да се представим пред чужденците, да покажем де са ни галили 3-те папи, колко ни е голям, а че всъщност по тоя начин сами се унищожаваме няма проблем, важното е да ни мислят за голямата работа. Е ще им помогна на чуждопоклонниците, никой не ни мисли за голяма работа, а ни се подсмихва от страни! На всякъде ни мислят за цигани и в Европа и на Балканите! Това е постигнато благодарение на меката китка на всички управляващи от 89-та до днес толерираща и култивираща един паразитен етнос.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Невинен

    9 0 Отговор
    Ей....ттръст, не пожелавай някому това, което не искаш да ти се случи.....ама си мисля че му иде края на циганския произвол...

    Коментиран от #10

  • 6 123.300д

    8 0 Отговор
    Пуснете Перата...журналята са особено нагли щом "отразяват" неадекватно /платено/ събитията...Никой не е бил м...сти а те ревът...що не отразяват как са били бити спортистите по гребане...за това никой не обича журналята
  • 7 romm

    2 7 Отговор
    tozi narkoman perata da gnie v zatvora
  • 8 БГ патриот

    3 0 Отговор
    М...лите/Циганите/ са паразитно племе , само пълна изолация оправя положението заедно с всички които са били на влас от 89-2017г.
  • 9 S-line

    1 0 Отговор
    Низам - 100%турска дума означава ред, правосъдие
  • 10 МАК

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Невинен":

    Ще трябва да има край тази циганска паплач където ни данъци ни сметки плащат само помощи смучат хайде стига толкова!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.