17 Юли, 2017 13:14 1 680 1

Германки са ранени при стрелба в Майорка

  • стрелба-
  • майорка-
  • германия

Стрелба с ловджийска пушка в кафене в туристическия град Пагера

Три германки са били ранени при стрелба в кафене на испанския туристически остров Майорка, съобщи в. „Билд“.

Очевидци разказват, че първоначално нападателят е използвал нож, но нападнатият мъж е успял да се защити. При пристигането на полицейски патрул в заведението, нападателят е избягал. След малко обаче той се върнал, но този път с ловджийска пушка.“Той държеше найлонова торбичка пред корема си. Виждаше се, че вътре има двуцевно оръжие, с което той по-късно стреля“, разказва очевидец на събитието.

Нападателят е ранил три германки, от които майка и дъщеря, и една испанка. На четирите жени е била оказана медицинка помощ на място, без нужда да бъдат отвеждани до болница. Друг посетител на заведението е успял да реагира мигновено и да обезоръжи стелеца, преди той да може да произведе втори изстрел. Нападателят е бил арестуван от полицията. Извършителят е андалусец и е бил осъждан за грабеж и тежка телесна повреда. Той е задържан от местната полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никито Иванов

    2 1 Отговор
    ей за това не ходя там ......