20 Юли, 2017 12:30 1 689 0

Задържани са две жени за трафик на проститутки

  • трафик-
  • проституция-
  • жени

Те са издирвани в Белгия

Задържани са две жени за трафик на проститутки - 1
Снимка: Архив

Окръжната прокуратура в Силистра задържа за срок до 72 часа две жени. Те са издирвани с европейски заповеди за арест от Кралство Белгия за участие в организирана престъпна група за трафик на хора, сводничество и пране на пари, съобщиха от прокуратурата.

За решетките са 76-годишната Стефка Й. и 49-годишната Светла З., и двете от Тутракан. Те са били задържани на 18 юли 2017 г. със заповед на ГДБОП.

Двете жени са издирвани с европейски заповеди за арест от съд в Брюксел, Кралство Белгия, за участие в организирана престъпна група за трафик на хора, сводничество, пране на пари и предоставяне на помещение за извършване на развратни действия.

Предстои Окръжната прокуратура в Силистра да внесе искания в Силистренския окръжен съд за вземане на мерки за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо двете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА