Last news in Fakti

23 Юли, 2017 19:31 2 122 7

Запалиха трета кола на зам.-кмета на Лом

  • кола-
  • пожар-
  • зам.-кмет-
  • лом
Запалиха трета кола на зам.-кмета на Лом - 1

Тази нощ е бил запален трети автомобил, собственост на семейството на заместник-кмета на Лом Валентин Евтимов, научи информационна агенция BulNews.bg. Преди седмица в крайдунавския град изгоряха други две коли на общинаря, като беше направен и опит да бъде запалена къщата на шефа на общинската фирма „Чистота“.

Тази нощ пламъците избухнали върху лекотоварен камион "Форд Транзит", който се използва от Светлин Евтимов. Той е брат на зам.-кмета на общината. Огънят бързо обхванал возилото и докато огнеборците дойдат, предната част с двигателя изгоряла. По случая е образувано досъдебно производство. Подпалвачите се издирват.

Припомняме, че в понеделник срещу вторник неизвестни пиромани запалиха други два автомобила – „Фолксваген Кади“ и „Ауди“, собственост на зам.-кмета по строителството и съпругата му. 24 часа по рано хвърлиха запалителна течност върху къщата на Валери Пишийски, който е шеф на сметосъбирането в общината. Тогава той заяви, че не е получавал заплахи и няма конфликт с никого.
Има връзка между трите палежа, твърдят криминалисти от Лом. Засега обаче липсват достатъчно следи и без помощта на пострадалите трудно могат да се открият извършителите и поръчителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 345

    8 2 Отговор
    Какво ще го правят тоя Лом с теа цигани не ми е ясно, все едно е дивият запад само че индианците са законни граждани па и им плащаме да раждаг деца, тоесто спонсорираме индивиди които ще бъдат врагове на децата ни
  • 2 ИЯО

    6 0 Отговор
    Кмета колко коли има още за палене,че нещо взех да се отегчавам????
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ebach na balgari

    2 0 Отговор
    A zashto si mislish che sa tsigani!!!
    345

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 факти

    4 0 Отговор
    Знаем че кметовете в БГ са заможни хора
    А по всичко личи че и заместниците вече са много добре
  • 7 anonimen

    3 0 Отговор
    a po kolko apartamenta imat nakoi kmetove pokrai gerb vsichki stanaha zamojni..... ot kadeto doshclo tam otishclo....