24 Юли, 2017 14:16 2 179 2

Тираджия, пребил и опитал да изнасили румънка, отърва затвора

  • шофьор-
  • тир-
  • обир-
  • румънка
Тираджия, пребил и опитал да изнасили румънка, отърва затвора - 1

Районният съд в Бяла осъди на 2 г. затвор с 4-годишен изпитателен срок 66-годишния шофьор на ТИР Илия И., който се опита да изнасили, преби и ограби румънка.

Освен това тираджията трябва да заплати на 38-годишната пострадала и обезщетение за претърпени неимуществени вреди в размер на 1500 лв., съобщиха от прокуратурата.

На 29 март т.г. 66-годишният Илия извършвал курс с товарен автомобил от румънския град Брашов до Велико Търново. На Околовръстния път на Букурещ шофьорът взел на „стоп“ румънка. Тя помолила българина да я закара до ГКПП "Лесово", но двамата не говорили за заплащане на транспортната услуга.

По пътя шофьорът на няколко пъти посегнал да я опипва, но жената му обяснила, че не е проститутка. Въпреки това след като преминали през граничния пункт "Дунав мост", в района на село Обретеник шофьорът отбил по второстепенен път, спрял камиона до гориста местност и поискал сексуални услуги.

Румънката успяла да се отскубне и да излезе навън. Опитала да вземе двете си чанти, но шофьорът ги издърпал от ръцете й, слязъл от камиона, настигнал я и започнал да и нанася побой, но тя побегнала и се скрила в храстите.

Илия И. е признат за виновен за опит за изнасилване и грабеж на 200 румънски леи, 6 кутии бира и две чанти с дрехи, всичко на обща стойност 221 лева.

Присъдата на първоинстанционният съд не е обжалвана и е влязла в сила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор
    П...Л......
  • 2 Аааааа

    3 0 Отговор
    Първо: на Илия не му става!
    Второ: за първи път чувам румънка да бяга от луканка!
    Трето: на стоп до Лесово не знае ли че ще лъсне бастуна!