Last news in Fakti

30 Юли, 2017 19:28 7 134 0

Години след убийството на Мирослава Марио Заека опита да замеси и други хора

  • марио любенов-
  • заека-
  • мирослава-
  • отвличане
Години след убийството на Мирослава Марио Заека опита да замеси и други хора - 1
Марио Любенов Заека Кадър Нова тв

Близо шест години след отвличането и убийството на 17-годишната Мирослава от Перник единственият осъден за престъплението поиска медийна изява.

Марио Любенов-Заека лежи в затвора в Бобов дол с 28-годишна присъда. Той признава отвличането и убийството, но днес твърди, че има и други замесени.

Според криминалния психолог Тодор Тодоров, разследвал случая, на сегашните му твърдения не трябва да се обръща внимание.

Днес Заека разказва пред Нова тв, че планът за отвличането бил съставен от любов, а не от обикновена алчност.

Той твърди, че сестрата на бившата му жена е проучвала графика на Мирослава, а часове преди момичето да бъде убито, тя е говорила с него и го е успокоявала.

Тодоров е категоричен, че Марио може да измисли всякаква схема, ако тя обслужва негов интерес. Той отрече и другите твърдение, че тази жена е била заподозряна, разпитвана и подлагана на детектор на лъжата.

Марио признава, че в момента с бившата си жена имат имотни дела. Според криминалния психолог това е разковничето към мотивите на Заека да реши да говори и да замесва други хора в престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА