Last news in Fakti

1 Август, 2017 08:28 1 852 0

Служителка на чейнджбюро в Балчик инсценира грабеж

  • служителка-
  • чейнджбюро-
  • грабеж
Служителка на чейнджбюро в Балчик инсценира грабеж - 1

Служителка на чейнджбюро в Балчик е задържана за инсцениран грабеж.

49-годишната жена е признала за извършеното престъпление. При следствените експерименти и огледи на местопроизшествието, в близост до обекта, са открити два найлонови плика с банкноти в различни купюри. Парите са иззети по надлежния ред.

На 30 юли, около 8 и 55 часа, е получен сигнал за извършен грабеж в чейнджбюро в района на комплекс "Двореца" в град Балчик. По данни на служителката в обекта, докато влизала в сградата неизвестен извършител я нападнал в гръб, повалил я на земята и я завързал с кабел. След като отнел наличните пари, избягал в неизвестна посока. По първоначални данни от обекта са били отнети 6 408,20 лева и 70 евро.

Незабавно на място пристигнали полицейски екипи от РУ- Балчик и колегите им от ОДМВР- Добрич. След извършения оглед, под ръководството на ГД "Национална полиция" , стартирало и разследването по случая. В процеса на оперативно-издирвателните действия криминалистите изградили и версия за инсцениран грабеж, по която започнали работи.

В резултат на действия на полицията, тази версия е потвърдена и служителката е задържана.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА