4 Август, 2017 18:17 1 286 1

Пуснаха под домашен арест военния, взел пистолета на Божилов

  • лаута-
  • пловдив-
  • данаил божилов
Пуснаха под домашен арест военния, взел пистолета на Божилов - 1

Районният съд определи мярка за неотклонение ”домашен арест” на бившия военен, взел оръжието на самоубилия се бизнесмен Данаил Божилов в парк „Лаута”в Пловдив

Обвинението поиска най-тежката мярка „задържане под стража” за мъжа, като изтъкна, че той може да се укрие и да извърши друго престъпление.

Освен това е възпрепятствал разследването за смъртта на бизнесмена в парк „Лаута”, като е укрил оръжието.

Защитникът на Симеон Стоев поиска по-лека мярка, като изтъкна неговото лошо здравословно състояние – обвиняемият е с три стенда на сърцето и алцхаймер. Съдът уважи искането му.

Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Пловдив на 10 август от 15.30 часа.

В сряда полицията е претърсила дома на бившия граничар и оръжието е открито в тайник между печката и подовата настилка. В дома му е намерен и друг пистолет, за който той няма разрешително. Има данни, че бившият военен е взел дори цигарите на самоубилия се Божилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ ЖОРО

    4 0 Отговор
    за този военен някой писа коментар преди една седмица, а го извадиха на светло преди два дни. има една версия за медиите и друга за раследващите. дано разберат и какво се е случило.