7 Август, 2017 13:07 6 971 10

Брат на кмет преби с гаечен ключ жена, после я изнасили

  • кмет-
  • изнасилване-
  • илинденци
Брат на кмет преби с гаечен ключ жена, после я изнасили - 1

Полицията в Сандански задържа 42-годишния Красимир П., брат на кмета на село Илинденци, община Струмяни. Красимир е обвинен от 30-годишна жена, че я пребил и изнасилил.

Според показанията на жената, Красимир я видял в градината й край Струмяни, ударил я с гаечен ключ по главата и я изнасилил. След това я заплашил, че ако подаде жалба, ще я довърши и я изоставил безпомощна в градината.

Жената обаче подала незабавна жалба в полицията и насилникът е задържан, съобщава struma.com. Пострадалата е прегледана в болница, където са установени следите от гаврата на Красимир.

Снощи новината за действията на кметския брат се разнесе мълниеносно в село Илинденци. Роднините на изнасилената са готови за мъст, напрежението в селото е голямо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    36 1 Отговор
    Най-добре да му махнат пишката.

    Коментиран от #6

  • 2 FUCK OF

    28 1 Отговор
    ДА ГО ОБЕСЯТ ЗА П*****А ДОКАТО ПУКНЕ......ИЗРОД...
  • 3 бай Танас

    3 11 Отговор
    Ке се колиме, въоръжавайте се.
    Ке трепеме и биеме колко моем! со сички сили! македонска земьо, наша си, ке те не даваме!
  • 4 Полицай

    31 0 Отговор
    Вече ви срам,да кажете,кмета от коя групировка е!

    Коментиран от #5

  • 5 ЧЛЕН (партиен)

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Полицай":

    По региона може да се досетиш
  • 6 Кратуна

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Според мен е по добре да му
    махнат кратуната проста.
  • 7 Темида

    11 0 Отговор
    Съвета ми е да хванат най-възрасния роднина на жертвата и да отиде да го убие директно тоя. Съда ще го оправдае нали е Батьовото.
    Виждали сме го това доста чест. Ама важното е да не се протестира срещу съда и безнаказаността само за ниви и небостъргачи.
  • 8 гостенин

    7 0 Отговор
    Мизерия,неграмотност,беззаконие,безнаказаност,масово оскотяване.За жалост.Пълно разложение на всякакви човешки ценности.Корупция от най-ниско до най-високо ниво.Не започнат ли действително да се прилагат законите.......
  • 9 Шаран БГ

    5 0 Отговор
    Братът какъвто ще да е !! Той какво общо има с насилника при извършването на това гнусно престъпление ? Ако се докаже, че е водил за ръчичка , напътствал или финансирал деянието на 42 годишния Красимир П. в Струмяни, тогава разбирам да се съобщи и неговото име.НО ЗАЩО И ОБЩЕСТВЕНАТА ДЛЪЖНОСТ НА БРАТА? Услужливите и съвестни журналисти ни предупреждават: ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КМЕТА НА С. ИЛИНДЕНЦИ ! И ТОЙ МРЪСНИК КАТО БРАТ СИ ! Благодарим !!!
  • 10 Мари

    0 0 Отговор
    И аз съм за , отстраняване на инструмента миризлив...средновековни присъди за такива гадове.!!!!